Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (30)

Naprosto šílená

Naprosto šílená (2018)

V první promítací den filmu, ve čtvrtek 5. července 2018, v uruguayských kinech film ve 44 sálech vidělo 4 073 uruguayských diváků, což film umístilo na třetí příčku návštěvnosti místních kin, ale na první místo v rámci novinek. Po prvním týdnu promítání filmu v uruguayských kinech si film udržel třetí příčku návštěvnosti kin, když film vidělo v 51 sálech celkem 35 559 diváků. Uruguayské kritiky na film byly velice kladné.

Naprosto šílená

Naprosto šílená (2018)

K ústřední písní filmu (Me Vuelvo Cada Día Más Loca) byl 5. července 2018 vydán na serveru Youtube hudební videoklip, kde je  kromě zpěvačky také k vidění několik scén z filmu. Píseň vyšla také jako singl a byla dostupná na digitálních platformách (iTunes, Amazon, Google Play, Spotify, Youtube).

Jsi můj život

Jsi můj život (2006) (seriál)

V prosinci roku 2006 se sestře Natalie Oreiro – Adrianě narodila dcera Mia. Režiséři toho využili a teprve několikadenní miminko si zahrálo v posledním dílu telenovely roli dítěte Martína a Monity. Naty svoji sestru několikrát doprovázela a mohli jsme jí vidět, držící v náručí svoji neteř. [Zdroj: nataliaoreiro.cz]

Entre caníbales

Entre caníbales (2015) (seriál)

V neděli 24. května 2015 utrpěl herec Joaquín Furriel nehodu, když si hrál doma se svojí dcerou. Zlomenina nebyla vážná, ale na týden musel přerušit natáčení seriálu Entre Caníbales s tím, že se k natáčení vrátil první červnový týden.

Milady

Milady (1997) (seriál)

Rolí Delfíny měla hrát původně Natalia Oreiro. Roli však nemohla přijmout neboť v té době natáčela seriál Ricos y famosos (od r. 1997), tudíž nemohla pracovat na dvou seriálech, a proto nabídku odmítla.

Gilda: No me arrepiento de este amor

Gilda: No me arrepiento de este amor (2016)

Film Gilda: No me arrepiento de este amor byl natočen za osm týdnů od 4.dubna do 27. květná 2016 v Buenos Aires v Argentině.

Gilda: No me arrepiento de este amor

Gilda: No me arrepiento de este amor (2016)

Režisérka Lorena Muñoz a Natalia Oreiro napsaly synovi zpěvačky Gildy dopis, aby mohly získat práva na natáčení filmu. V dopise popsaly, co přesně by chtěly ve filmu ukázat a co cítí ke jeho mamince. Také Natalia nazpívala píseň od Gildy "Se me ha perdido un corazón", tu pak poslaly synovi Gildy, aby si ji poslechl. Což ho přesvědčilo a rozhodl se dát tak práva na natáčení filmu o své matce.

Los últimos

Los últimos (2017)

Natáčelo se v Bolívii, Buenos Aires a Chile.

Francia

Francia (2009)

Telefon který dostane Mariana (Milagros Caetano) od svého otce, je Nokia 5300 Expres Music a její otec Carlos (Lautaro Delgado)zase používa značku Motorola.

Kobra 11 - Bomby na 92. kilometru

Kobra 11 - Bomby na 92. kilometru (1996) (epizoda)

V pilotním filmu Kobra 11 - Bomby na 92. kilometru , jsou vidět dvě česká auta značky Škoda Felicie,  jedno je v bíle barvě a druhé v modré.

Entre caníbales

Entre caníbales (2015) (seriál)

Serial měl velmi nízký rating sledovaností a byl propadákem ale i tak byla Natalia Oreiro za svojí rolí V Entre Caníbales nominovaná jako nejlepší herečka a získala cenu Martina Fierra.

Natalia Oreiro - Como Te Olvido

Natalia Oreiro - Como Te Olvido (2001) (hudební videoklip)

Videoklip se může pochlubit náročnou výpravou, která získala ocenění Venite Awards 2001 za nejlepší videoklip roku 2001.

Reklama