Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (66)

plakát

Válka světů (2005) 

Dechberoucí film s grandiozními scénami. Dlouho nezapomenu na scénu ve sklepě, kdy chapadlo hledá známky života. Vskutku výborně natočené dílo. Ale ten konec Pane Spielbergu proč??Naštěstí 30 vteřin konce nezabil těch 115 minut a 30 vteřin filmu, který byl pro mě silným prožitkem.

plakát

Muž na Měsíci (1999) 

Na tohle se moc hezky koukalo. Famózní Jim Carrey a ještě lepší "Andy Kaufman". Ze začátku jsem ten humor co Kaufman předvádí vůbec nechápal, zase jsem se utvrzoval v tom jak je Americký humor naprosto tupý a nehumorný. A právě proto se snad Andy narodil aby ukázal jak moc je to publikum tupé. Škoda jen trochu chaotického a nudného výrazu filmu, ale kdo ví...třeba je to taky "Kaufmanův humor".

plakát

Team America: Světovej policajt (2004) 

První polovina je naprosto bomba...satira jak má být, skvělé songy a gagy. Jenže pak se ukážo to, co na South Parku nesnáším. Tupá nesmyslně vulgární až nechutná sr...Proč tihle dva kořeni udělají něco pěknýho a pak to pohřbí jednou nebo dvěma naprosto stupidními gagy nechápu...škoda.

plakát

Gothika (2003) 

Škoda velká škoda a ještě jednou škoda konce. Bylo to jako mnoho filmů před tím a potom. Je to hezky namixované rychlými střihy, statickou kamerou a v neposlední řadě výbornou hudbou Johna Ottmana. Jako celek to působí až dokonce výborně a atmosféricky, jen konec to poslal do kategorie filmů, kterých je nespočítaně...a já to pošlu do 4 hvězdiček..

plakát

Lovci pokladů (2004) 

Pěkná dobrodružná a romantická podívaná, to co lze od filmu tohoto žánru čekat. Dobře jsem se bavil a byl jsem opravdu vtažen do děje. Indiana Jones to není a Cage není Ford, ale i tak jde o slušně odvedenou práci. A co se týče media ventures..jako vždy..naprosto stejná těžko zapamatovatelná hudba, která mě doslova ničí..proto nedám tu pátou hvězdu...

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2003) 

Má to krásný obraz a stylizaci...Ale tím to končí. Žádné překvapení, žádné to "Uf to jsem se lekl". Nespočet klišé typu, běžím a ukopnu se o cokoliv. Snímek se jen snaží vydělat na šokující brutalitě onoho blázínka. Skoro celý film jsem se smál a dělal vtípky...tak nevím jestli to byl "masakr."

plakát

Čelisti (1975) 

PO tomhle filmu jsem se bál sáhnout do akvárka!!!! o:)))

plakát

Hodná holka (2002) 

Tenhle film je smutný..."Holden byl zloděj a narušený člověk, přesto všechno co se stalo je tragické. Proto vezměme si z toho příklad - nekraďme a nebuďme narušení."

plakát

Povolení zabíjet (1989) 

Musím říct jediné.....DALTON JE NEJHORŠÍ BOND NA SVĚTĚ!!!