Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie

Recenze (5)

plakát

Falcon a Winter Soldier - Jeden svět, jedno lidstvo (2021) (epizoda) 

20 minut normální bitka, která byla skvělá. Ale potom pokec kapitána Falcona se senátorem byl jak vytržený z televezní debaty, nekoukám na superhrdiny abych slyšel o politice, děkuji...

plakát

Apokalypsa: Válka světů (2019) (seriál) 

Myslím, že lepší název pro tuto sérii by byl Apokalypsa: Vietnam, sledoval jsem pod mylným dojmem, že to je zaměřeno na celou studenou válku. Ovšem tady mluví hlavně o Indočíně s občasnými zmínkami ostatních světových událostí. Pro lidi zainteresované Vietcongem doporučuju, ale pokud hledáte dokument o studené válce, radil bych něco jiného. Bohužel tato série byla pro mne velkým zklamáním, po zhlédnutí ostatních Apokalyps jsem měl mnohem větší očekávání. Hlavně poslední díl, ve kterém "pokryjí" 30 let v jedné episodě je hodně odfláknutý.

plakát

Star Trek: Discovery - Vlk v rouše beránčím (2018) (epizoda) 

Díl od dílu je to lepší a lepší! Discovery se po pauze rozjíždí na 200% a je skoro až škoda, že zbývají jen 4 epizody na ukončení aktu druhé části první série, která je zatím o HODNĚ lepší než ta první půlka.

plakát

Star Trek: Discovery - Do hloubi lesa vcházím (2017) (epizoda) 

Grandiózní vyvrcholení před zimní přestávkou. Jednoznačně nejlepší epizoda Discovery zatím. Konec skvěle otevírá nové dveře pro druhou polovinu sezóny.