Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (148)

plakát

Dovolená v Protektorátu (2015) (pořad) odpad!

Už se těším na příští sezónu: Dovolená v koncentračním táboře, to teprv bude něco! Je to vyloženě trapné a uráží to všechny, kdo tu dobu zažili. Asi nebylo na herce a scénáristu, tak udělali tento paskvil.

plakát

Eurovision Song Contest 2015 (2015) (pořad) odpad!

Hrůza! Tento pořad zabředl ve vodách čtvrt století starých, zatuchlých a trapných. I stařičký Ein Kessel Buntes je dodnes svěžejší a lepší pořad (a to je co říct!). Bavili jsme se u Her bez hranic. Tenkrát. Dnes už to zkrátka nefunguje. A nefunguje ani Eurovize, která je schopna se zviditelnit jen výstřední bytostí jako je Končita Buřt. Éra, kdy tu vládla a vyhrávala kvalitní produkce (v popu, tedy mainstreamu, jako ABBA nebo Céline Dion…) je dávno pryč. V éře Youtube tento pořad absolutně ztrácí jakýkoliv smysl! Ale je to hezká akcička, kde jsme se jako ČR vždy ukázali s ostudou (Kája Gott byl tehdy za Rakousko) a stejně nás (občany vydírané koncesionářskými poplatky) to stálo hezkých pár milionů. Celkem to vypovídá i o klesající úrovni EU a hodnotě IQ na bodu mrazu u europoslanců a všech mocných. Už nám nestačí chléb a hry, máme snad na víc!!! Nové kolo 21.05.2014: No WTF?! Co je další kategorie za odpadem??? Hyperkoretní sračka, kde snad uspěje jen černá lesba, slepá a s amputací nohy (to stačí). je mi z toho na blití a Evropa jde opravdu do prdele. Já, jako čech, běloch a homosexuál se stydím: označení připosrané politiky naší republiky je náš cíl? My jako většina států z EU jsme nikdy neotročily černoušky z Afriky (ať si to vyžerou koloniální mocnosti jako Španělsko, Vb, Nizozemí...) a současnou situaci vyvolal stráček Sam (a ten se jen směje pod vousy). Za skupinu lidí, která prý čítá asi 4-9% procent populace se vystavují zrůdní exhibionisté s údajnou hrdostí, výsledek je, že každý gay a lesba bude posuzován těmito kritérii. Pokud 2 dospělí (nebo klidně víc) PLNOLETÝCH osob DOBROVOLNĚ delá prasečinky, ať se klidně sežerou (doslova jako ten kanibal z Německa). Gayové a lesby žijí normálním životem, to že se buzeranti zviditelňují je kapkou v moři a na stejné úrovni mohu odsuzovat všechny milovníky modré co nenávidí odstín petrol. Homosexualita je logická, ostatní už jde jen o skutečné pochybení přírody...

plakát

Hvězdy na Barrandově (2015) (pořad) 

Většinou vyhaslé hvězdy, snaha přiblížit se Televarieté (jenže to byla jiná doba jiní kabrňáci). Přesto věřím, že sledovanost bude (u starších a z nostalgie). Mám rád S. Pogodovou jako komičku, ale tady je vyloženě znát, že je do té nucené srandy hihi haha uvrtána jen pro prachy.

plakát

Míň je víc (2015) (pořad) odpad!

Příšerný pořad. Nudný a Honza Smetana, kterého jsem jako sporťáka měl hodně rád se mi absolutně zprotivil.

plakát

Nejlíp vaří moje máma! (2015) (pořad) odpad!

Ne, na tuto bez odpuštění nehoráznou píčovinu nelze koukat. Skutečné dno těch zmršených a stále vysílaných hovadin o vaření s debilem. Člověk by dostal chuť i na něco od Babici - a to je kurva co říct!!! To se zase TVhovna vytáhla... PS: kingik - venku fouká a prší, ale stejně bysme měli asi vypadnout do přírody, než se nechat dobrovolně mučit tímto svinstvem, co?! :)

plakát

Ruda Lejt Najt (2015) (pořad) odpad!

Vůbec to není špatný, JE TO HROZNÝ!!!

plakát

Godzilla (2014) 

Emmerichova Gotzilla nebyl žádný zázrak, ale šlo to. Tohle je jen kravina. Dokonce jsem u toho znuděně usnul.

plakát

Paddington (2014) 

Učebnicový příklad, jak má vypadat ,,rodinný´´ film (děti jsou u vytržení a dospělí se smějí protože film vtipnými gagy hýří a navíc je ten méďa kurevsky roztomilej!). Jednu hvězdičku uberu, protože párkrát tam byla vyloženě jalová místa, ale film jsem si užil. A dabing se opět povedl, Radek může být na syna pyšnej.