Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie
  • Mysteriózní

Recenze (7)

plakát

Policejní odznak (2002) (seriál) 

skvěle napsané a zahrané drama, úplně ukázková gradace motivací a dějů v každé sérii. Vůbec nechápu, že mi to tak dlouho unikalo. must see! ta kvazidokumentární forma mě občas štve, ale myslím, že i díky ní je tenhle projekt fakt jedinečný.

plakát

Úsměvy smutných mužů (2018) 

příjemný překvapení, ne, že by to bylo dokonalý a samozřejmě znám i všechny ty Dobré holuby, co se vracejí apod., ale i tak mě to bavilo. dobrá energie a jak se tak hezky říká: pěkné natočené. A to bez toho, aby se to snažilo zavděčit všem.

plakát

První člověk (2018) 

kdo umí, ten umí, a tenhle novej Spielberg fakt umí používat kameru. všechny palce nahoru.

plakát

Miss Hanoi (2018) 

Velmi solidní krimi. Děkuju za zajímavý vhled do vietnamských životů. Dozvěděl jsem se docela zajímavé věci. Tu krimi linku to zajímavě oživuje a musím říct, že jsem docela koukal, jak to měla ta hlavní holka těžké. Moc pěkné a exotické lokace. Jinak oceňuji pokus o syrovější pojetí, nemusí to sedět každému, ale cením si pokusu udělat věci trochu jinak než je v místním dost nepestrém českém rybníčku zvykem. Abych jen nechválil, v krimi lince bych uvítal trochu lepší vysvětlení a závěrečný twist je sice docela překvapivý, ale konec je tak nějak náhlý. Uvítal bych nějaké doznění. Na druhou stranu postava kapitána Kříže ztělesněná Davidem Novotným film táhne a některé jeho hlášky rozhodně zlidoví a opravdu od srdce jsem se zasmál. Krimi by byla za velmi solidní 3 a půl hvězdy, ale maličko nadhodnocuji, protože se mi líbí snaha přiblížit český žánrový film aspoň trochu světu. Jen tak dál a příště s větším rozpočtem!

plakát

Erasmus a spol. (2002) 

přijemně nostalgická pecka pro všechny Erasmáky. Klapisch je takovej popisnej romantik, ale díky milýmu Durisovi to fakt funguje.

plakát

Snadný prachy 3: Život deluxe (2013) 

Trojka se po nic neříkající Dvojce zase zvedla, je tam pár střihů, které nejdou moc po logice vývoje postav, ale jako takový "HEAT pro chudé" je to velmi dobrý.

plakát

Chata na prodej (2018) 

Není to špatný, je vidět, že nad tím někdo fakt přemýšlel, což je fajn, ale něco tomu chybí. že by tvůrčí odvaha?