Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (473)

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Další dívenka zachraňující postapo svět. Tantokrát s mečíkem a na bruslích. Skvěle animovaná , sympatická, v nádherně provedeném vizuálu. Tvůrci nekompromisně dávkují klišé na klišé v hodně dementním příběhu, který pokud bude vydělávát, má zaděláno na vydatnou franšízu. Cíleno výhradně na teen generaci, ostatní populace se ignoruje.

plakát

55 schodů (2017) 

Tak trochu limonáda, ale ty dvě hlavní herky to vytahují hodně nahoru. 70%

plakát

The Punisher - Season 2 (2019) (série) 

První epizoda koukatelná a tím se nenechte zmást. Pak to jede sešupem přímo do prdele ve stylu 10 minut blábolí nesmysly Vanda se Žandou pak 10 min. Frnda s Mrndou a pak Mrnda pro změnu s Vandou. Všichni /genderově ve prospěch žen/ tito Frndo-Vandové jsou přitom američtí špatní herci-ečky, kteří se ale tváří krutohustě sebevědomě. Pak blábolí 5 min. hlavní drtikost a následuje 5 minut akce, na kterou jste celou dobu čekali. Toť schema 2-4 dílu /víc už neuvidím/ a podle ostatních komentů to jde stejně až do závěru.

plakát

Asher (2018) 

Znavený, stárnoucí killer potká lásku. Klišé, které se mi neomrzí. Přehlížím Perlmanův věk a botox ve tváři jeho milované. Dialogy si užívám.

plakát

Overlord (2018) 

Svým způsobem jedinečný film. Vážně se beroucí, vysokorozpočtovou nazzi-zombárnu, křečovitě naroubovanou na válečné drama jsem ještě neviděl. Jedna ze slepých uliček filmového scénaře dokonale probádána.

plakát

Smrtelné stroje (2018) 

Někde ve 2/3 odkládám produkt navždy. Znaven jak uprostřed chřipky. Krom originálního CGI fantaskního světa, který udrží zábavnost tak 20 minut, jsou zde všechna ostatní filmařská řemesla nakažena zhoubnou infekcí. Vystavení smyslovému kontaktu jen na vlastní nebezpečí.

plakát

Soukromá válka (2018) 

Mesiášský komplex jedný všudevlezlý americký krávy ve dvou hodinách aneb rozklad osobnosti válečného reportéra, který vnímal utrpení v širších perspektivách aneb toto není thriller ani válečný rubačkonapínák. Forma i obsah mi sedla, nenudilo a o schopnosti vytěsňování hlubších souvislostí světa přemýšlet donutilo. Plný počet.

plakát

Aquaman (2018) 

Film měl skončit uchopením zlatých vidlí a já, ušetřen digirubačky a v šoku z rozumné stopáže, dal bych hvězdy čtyři.

plakát

Suspiria (2018) 

Film rozhodně není rímejk původní Suspirie. Spíš použit základní Argentův příběhový motiv, stejně jako v hudbě Thoma Yorka tušený původní Goblin. Druhá delší taneční scéna mi vyrazila dech. Rozhodně se podívám znovu. Od maximálního hodnocení mne odradila délka a výsledný pocit přeplácanosti. ......Po druhém zhlédnutí ze 4 na 5 hvězd.

plakát

Dívka v pavoučí síti (2018) 

A líto mi je, že v USA píšou scénáře stroje. A pak má milená Foy, společně s nadanými filmaři, utrácí život v pavučině z hoven.