Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (690)

plakát

Havran (2012) 

Zajímavý námět zabil konvenční a prakticky ničím nezajímavý scénář, potažmo narativ. Celý film funguje pouze díky místy docela zdařile budované atmosféře. ... Škoda nevyužitého potenciálu, které poeovské téma nabízelo.

plakát

Čest a sláva (1968) 

Kdo moc přemejšlí, čůrá zeleně.

plakát

Jackie Brown (1997) 

O někde od Jackie Brown to začalo jít s Tarantinem do hajzlu.

plakát

Ledová archa (2013) 

Mají pravdu všichni, kteří píší, že by se to dalo natočit líp, a taky ti co trdí, že scénář mohl být víc propracovaný. ... Souhlasím bezezbytku. V rámci žánru se však jedná o těžký nadprůměr.

plakát

Český žurnál - Dělníci bulváru (2014) (epizoda) 

Zkrachovalý pseudodemokrat a humanista Klusák natočil Kýč o kýči. Jinými slovy a pokud možno jasněji: bulvární pojetí světa Pavlem Novotným je špatné pro buranskou lidovst, zatímco Klusákův humanistický bulvár je dobrý pro údajně vyšší hodnotové zájmy. Tfuj tajbl s takovou "kulturní" verbaží nových samozvaných proroků - Goebbelsů. Dál se o tomhle přelomovém díle nemá cenu vyjadřovat.

plakát

Obhájce (2011) 

V rámci tvroby posledních několika let jasný nadprůměr. Skvělý scénář, tempo, nápad, charaktery postav a tak bych mohl pokračovat dál. Možná není obhájce na čistých pět, ale čert to vem.

plakát

Queen v Budapešti (1987) (koncert) 

Tohle bych chtěl zažít tak říkajíc na vlastní kůži.

plakát

Podporuj muziku (2014) (TV film) odpad!

Ukázka směru českého "umění"..... tak přestaňte kecat a táhněte do michelinky tahat pneumatiky, hajzlové intelektuálští :)