Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (691)

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Zajímavé výchozí téma zpracované do pokusu o originální a neotřelou přechcávací gangsterku. Pokud nadhodím po první půlhodině ze srandy dvě mozná vyústění a obě jsou pak použita, tak asi něco nejde podle plánu.

plakát

Jméno růže (2019) (seriál) 

Tak, a jak začít? JohnTurturro je skvělý Vilém, přesně takhle jsem si jej při čtení představoval. Adso jakž takž ujde a osazenstvo kláštere se mi líbilo víc, než v Annaudově palimpsestu (s výjimkou Jorgeho). Zbytek hodnotím s rozpaky. Nerozumím snaze zbulvarizovat původní předlohu implementací aktuálně módních témat různých me too potratů, deformovaného feminismus a až idylického uchopení záporných postav. Tyto změny jsou na míle vzdáleny předloze, navíc jednotlivé zásahy nedávají v rámci celku moc smysl, nebo lépe, mají minimální vliv na charakteristiku postav. Z Bernardova doprovodu dobrá pětina rytířů cestou pokape, a on nic, jede si vesele dál, amazonka se šmiklým břuchem je po dni odpočinku schopná zase pobíhat atp. Kokotina. Na druhou stranu, v místech kde se scénář nesnaží aktualizovat knižní předlohu, je seriál hodně cajk. Takž výsledně za lidovku.

plakát

Jméno růže - Epizoda 3 (2019) (epizoda) 

Robina Hoodova comeback :) A Salvatore "John Matrix Jr.": "Holka, seš po větru, já mám dobrej čuch a ty ji máš zapařenou."

plakát

Jméno růže - Epizoda 2 (2019) (epizoda) 

"Hej Chucku, kdy si naposled upálil nejakýho kacíře?" "Nevím Karle, ale tady to smrdí dolcinisty; čapni pepo, noviny a zapák. A taky špekáčky vole, celej den mám prázdne bachor."

plakát

matka! (2017) 

Bůh a člověk, hra neustále opakovaná, bez konce a začátků ... Dílo.

plakát

DVTV (2014) (pořad) 

Netuším proč tenhle typ "produkce" trčí na csfd. Jeden stůl, jeden dům a dvě persóny ... tož vyšší filmařina, jak cyp. Veselovský za 5 hvězd, drtinové za tři a no a to třetí tupé tele je jasnej odpad. Takže to máme za ... (moment)

plakát

Carnival Row (2019) (seriál) 

Dílko je nedotažené a prvoplánovaně doslovné... škoda.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Ani já tomu ještě včera odpoledne nevěřil, ale stalo se. Tarantinovu filmu 5 hvězd... Dík Quentine.