Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Komedie

Recenze (42)

plakát

Cesta kolem světa za 80 dní (2021) (seriál) 

Mám rád cestovatelské filmy/seriály a mám rád Julese Verna, takže pro mě povinnost a asi tím i ovlivněné hodnocení, ale mě se to líbilo. A hodně! Každá epizoda jiná lokace/příběh, hlavní trio sympatické (jsem úplně v pohodě se změnami charakteru, pohlaví, barvy kůže atd.) a hudba od Hanse Zimmera také dělá hodně. Na aktuální TOP tvorbu od Netflixu to samozřejmě nemá, ale je to krásné připomenutí dobrodružných seriálů z přelom tisíciletí. A bylo by super, kdyby se 2. sezona (btw už potvrzená) věnovala 20.000 miles under the sea.

plakát

Volání divočiny (2020) 

Dobrodružná klasika, jakých se dnes už moc netočí. Digitální Buck bude vždy digitální, ale v záplavě komiksovek buďme rádi, alespoň za to. Kamera & krajina moc parádní, příběh odsýpá, je tam vtip, takže můžu jen doporučit.

plakát

Bodyguard (2018) (seriál) 

TOP seriál posledních let. Poslední epizoda o něco slabší, zbytek TOP kvalita. Díky za to!

plakát

Super 8 (2011) 

Příjemný rodinný film! Takové už se - bohužel - netočí.

plakát

1917 (2019) 

Téměř dokonalý film. Jediné, co vytknout je absence zápletky/hlubšího děje, jinak se jedná o dokonalou filmařinu. Sam Mendes palec nahoru!

plakát

Newsroom (2012) (seriál) 

Seriálová dokonalost, především ve své první sérii. Není náhodou, že za tím stojí Aaron Sorkin. Prostředí tvorby zpráv je strhující i zábavné a v dnešní době je ještě aktuálnější. Více takových seriálů.

plakát

Hezké vstávání (2010) 

Pohodová oddychovka až srdcovka. Tím, že mě prostředí "News" zajímá, tak po shlédnutí "Newsroom" od Aarona Sorkina, jsem si hned dal i Morning Glory a bavilo mě to. Je to komedie se vším všudy a celý film utekl jak voda. Je tam i spousta vtipným momentů, Harrison Ford i Rachel McAdams jsou prvotřídní, takže příjemné 4 hvězdy z 5 v kategorii pohodových komedií.