Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (932)

plakát

Trojí život (2018) (TV film) 

Tu druhou hvezdu davam ciste jen za poslednich 5 vterin celeho filmu (kdo videl, pochopi). Jinak je to dost prepalene ze vsech stran, i kdyz je snaha videt.

plakát

Slunovrat (2019) 

Davam tu ctvrtou za snahu. Film vybocuje z jakehokoliv standartu, ale zaroven neni pro kazdeho. Je to artisticky film, nad kterym jsem se zamyslel jeste dva dny po shlednuti. Vyborna herecka v hlavni roli, ta vali. Urcite jedinecny kinozazitek.

plakát

Dětská hra (2019) 

Normalne bych dal 3* (standart, ktery me potesil) ale kdyz se divam jak cely pocin nekteri (ne)chapou, tak rad film podporim. Remake spada k tomu nejelepsimu, co dela remake remakem. Cely pribeh je odrazem nynejsi doby (mozna i trochu futura), puvod Chuckyho je jiny (neopakuje pribeh 1988 Detske hry), technologie hraje velkou roli a otevira bezmezne moznosti teroru. Prvni pulka se venuje postavam, trochu i vtipkuje a motivace Chuckyho je taky jina. Je to pribeh samoty, izolace a zrady. Ja davam palec nahoru hlavne za snahu jit svou vlastni cestou. Ale jak zatim vidim, Cesko je porad v zaprdenem komunismu, kdy myslenka inovace je zase nedocenena.

plakát

Máma (2019) 

Film neni vubec spatny. Prvni pulka je celkem pomala, ale ke konci to ma slehu. Neurazi, nepotesi. Vsechno to drzi prave Spencer a jeji talent.

plakát

Černobyl - Please Remain Calm (2019) (epizoda) 

Me prijde fasinujici, jak se cely dil prakticky jen diskutuje. A prave proto je to zatim to nejnapinavejsi a nejdesivejsi s cim TV nejen tento rok vyrukovala. To se neda popsat, to se musi videt!

plakát

Zlo s lidskou tváří (2019) 

Film, co se snazi o portet vraha z pohledu tehdejsiho sveta. Zac paradni, ale bez vetsi znalosti celeho pribehu je to nekdy matouci.

plakát

Smrt nás spojí (2019) (seriál) 

Celkem sokujici! Tim spise myslim, jak se to povedlo nez samotny dej. Ten ma sice v rukavu vice nez se zda a twisty mame v kazdem dile, hlavne ty nesamoucelne. Jen me prekvapuje, jak se cely projekt prezentuje, na cernou komedii to neni nic moc vtipne, jako spise hodne temne.

plakát

Halloween (2018) 

Nemuzu se zbavit pocitu, ze tomu chybela hloubka (pribehu i postavam), ale jinak je to kvalitni prirustek k paradni serii. Halloween vytvoril zanr slasheru, Vriskot ji v roce 1996 obnovil. Tenhle film stoji nekde mezi tim. V tom dobrem slova smyslu. Urcite neco, co si fanousci zanru dokazou uzit!