Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Thriller

Recenze (932)

plakát

Vadí nevadí (2018) 

Nechapu ten hate. Je to presne tak, jak jsem si to predstavoval. Neni to nejlepsi od Blumhousu ale jako levna zabava to obstoji. Ja jsem se bavil!

plakát

Tiché místo (2018) 

I kdyz, jako hororovy fanousek musim uznat, ze to nadsene hykani kolem toho mi zveda ego, jsem celkem prekvapeny, jak prumerny horor to je. Mame tam postavy (ktere nemluvi), mame tam atmosferu jako blazen, mame tam napinave situace, ale co nemame, je rozvijejici se pribeh. Film za 90 minut prejde od neceho k nicemu a to se mi neda prekousnout. Situace, ktere jsou postavy vystaveny, jsou take monotonni a nevyviji se, jen se predhazuje to same porad dokola a z toho se cerpa nejvetsi napeti. Blunt je sama o sobe bomba, ale scenar to nezachrani. A kdyz film skoncil, mel jsem dojem ze to nekdo vypnul uprostred filmu a konecne se to zaclo rozjizdet. Vsak posudte sami.

plakát

matka! (2017) 

Horor to pochopitelne neni (i kdyz,...). Je to jedna velka metafora. A jak si clovek uvedomi ceho (z filmu to jde poznat pokud se vyuzije poradne mnozstvi predstavivosti), tak se nejde ubranit pocitu, ze takovy film se vidi raz za zivot.

plakát

A Girl Like Her (2015) 

Pro vsechny teenagery tam venku! Povinnost! 5 hvezd hlavne za emoce, ktere film kvalitne vyvola! Vyborna prace i kdyz to prvnich 20 min ani nevypada!!! Ne vsechno je cerne nebo bile!

plakát

V zajetí démonů 2 (2016) 

Ja tomu strelim plny pocet! Jako sequel prekonava sveho predchudce a nabizi dokonce i lepsi pribeh. Je pekne videt, ze nekdo zapojil talent do psani scenare a pozvedl ohrany set up o stupen vyse. A pak je tu Wan, ktery proste umi a jde to videt! Dekujeme, hororovi fanousci budou urcite hykat!

plakát

The Girl in the Photographs (2015) 

Neco mi na tom filmu prislo...znepokojujici! A finale bylo dosti krvave. Kdyby se zapracovalo ma postavach, tak bych dal i 4:)

plakát

Nightlight (2015) 

Horor, kde v hlavnich rolich vystupuji vetve, krovi a sem tam nejaky ten vystraseny teenager. Nektere sceny jsou lekaci, ale to je tak vse.

plakát

Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015) 

Vubec ne spatne ukonceni cele serie. Je to sice vystavene az na dno a nic noveho se cekat ani nedalo (mozna toho Tobyho), ale drzi si to latku, celkem to vyleka a hrdinum se tentokrat celkem dobre fandi. Akorat me prave mrzi to uzivani CGI a co se tyka celeho pribehu, tak maloco bylo vysvetleno.

plakát

Poslední nás zachrání (2015) 

Je to zabavne, dava to holt vsem Patkum a Halloweenum (muj oblibeny zanr) a jeste to poukazuje na jejich nedostatky. Urcite doporucuju. Kontrast komedie a hororu mi snad poprve sedl ve vsech smerech. Super konec.