Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní

Recenze (6)

plakát

Sezóna za vodou (2016) (seriál) 

Hokej žeru. Koukám na většinu hokejových filmů, dokumentů a nejradši mám pohledy do zákulisí, což je přesně tento dokument. Po prvním díle ale celkem zklamání. Tak nějak bez konceptu a působí to chvilkami amatérsky i po technické stránce. Možná přijatelné, kdyby to byli hráči v české Extralize, ale když už máte k dispozici české hvězdy NHL, tak by si to zasloužilo víc. Škoda, nevyužitý potenciál.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Upřímně, na předchozí díly Iron Mana jsem se poprvé podíval až před pár dny a to hlavně z důvodu, abych mohl jít s kamarádem na premiéru trojky. Po slušné jedničce a o něco horší dvojce byla temnější trojka příjemným překvapením a za mě nejlepším dílem série, což bylo pravděpodobně umocněno i postprodukční 3D projekcí a atmosférou narvaného kina při premiéře.

plakát

Góóól! III. (2009) 

Pro fanoušky předchozích dvou dílů, kteří se dva roky těšili na vrchol Santiagovy kariéry, je to hořké zklamání.

plakát

Space Station 3D (2002) 

Můj první filmový zážitek z IMAXU (r. 2004) a hned nasadil laťku poměrně vysoko, rozhodně jeden z nejlepších filmů, který se tam během prvních pár let promítal.

plakát

Góóól! II (2007) 

Slušné pokračování mé oblíbené jedničky, ve které se musí Santiago poprat se stále vzrůstající popularitou a penězi. Pro fanoušky fotbalu povinnost, minimálně fotbalové záběry stojí za to. Navíc vůbec nemám problém s tím, že je to plné product placementu, naopak veškeré přiblížení realitě, včetně opravdových hráčů, se mi líbí. K tomu navíc opět dobrý soundtrack a kamera.

plakát

Góóól! (2005) 

"...a jen jednou za čas se objevil jeden, který by vás vzal za srdce. Jako tenhle." Takto popisuje Glen Foy, vyhledávač talentů v důchodu, svůj poslední fotbalový objev. A upřímně, já to s tímhle filmem mám úplně stejně. Mám rád filmy z prostředí sportu a navíc Santiago Munez je prostě postava, které fandíte od začátku do konce. Pěkná a inspirující success story se skvělou hudbou, příjemnými herci a navíc v reálných lokacích anglického fotbalu.