Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Papežův vymítač (2023)

Začátek filmu hned zaujme ukázkou své neotřelé hlavní postavy ztělesněné hereckou legendou. Avšak kde vše selhává je část vymítání jistého démona. Zde se film mění v klasický béčkový horor a to mě dost mrzelo. Na tento film jsem narazil díky interview, kde Russell Crowe mluvil o této historické postavě a jejím životě. Bylo vidět, že je opravdu nadšen postavu otce Gabriela Amortha hrát. Nicméně jsem byl opravdu zklamán výsledkem. Ani ne tak hereckým výkonem, ten byl samozřejmě skvělý a snažil se jak mohl, nicméně když je špatný scénář, tak s tím neudělá nic ani herecká legenda. Závěr filmu je prakticky CGI blitka festival. Raději bych viděl možná něco spíše víc dokumentárního, více se zaměřujícího na život otce Gabriela, který je velmi zajímavý. Rozhodně zajímavější, než toto filmové zpracování.

Renfield (2023)

Jediná hvězda je za Gore scény. Jinak tento film nemá žádnou hodnotu.

plakát

Star Trek: Picard - Võx (2023) (epizoda)

TERRY FUCKIN MATALS, what a fuckin GOAT. Dejte mu ten jeho seriál, zasazený v Berman universu. Tohle je doslova poprvé od té doby, co se Kurtzman ujal vedení, co jsme dostali MY fanoušci to, co jsme celou tu dobu chtěli. NÁŠ STAR TREK. Vyhoďte už toho loosera Kurtzmana, který není schopen ničeho, než ničení. Dejte celý Star Trek Terry Matalasovi, který miluje starý Trek a nechte ožít tuhle celou franšízu.

plakát

Star Trek: Picard - Disengage (2023) (epizoda)

Odstraňte linku s Rafi... Zlepšete to CGI, jelikož to vypadá jak PNG koláž udělaná v malování. Doslova Star Trek Enterprise mělo lepší CGI. A nechte nás si jen užívat hlavní linku. Ta vedlejší mohla úplně vyškrtnout Rafi, a nechat tam jen worfa, ničemu by to neuškodilo. Takhle to je jen vždy zbytečně natahované kdykoliv se přepne na její linku. A co to bylo sakra za hudbu, když ji Worf zachránil. To bylo jak z akčního, hodně špatného animáku, jsem se fakt zasmál. Nicméně je vidět, že s třetí sérií jedou fakt na nostalgii, a aspoň se snažím nám dát něco pořádného oproti těm dvěma předchozím blitkám (pardon... sériím). Zatím je to celkem vykrádačka WRATH OF KHAN, s tím synem atd. nicméně nestěžuju si, je to fresh a líbí se mi to (zatím). Takže uvidíme jak to dál půjde... snad nebudeme do třetice zklamaní.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022)

Tak jsem viděl Avatar: The way of water bro. Bylo to asi na stejném principu to, co udělala Star Wars epizoda VII epizodě IV bro. Takže to hodně (dost) připomíná první díl bro. Vizuálně to vypadá celkem dobře, až na pár scén které neměly efekty zas tak dobré bro. Abych řekl pravdu, tak jsem se fakt těšil hlavně na to 3D, které jsem doufal, že prostě bude stát fakt za to, no... jakoby mohu říct, že nakonec to byla věc, co mě na tom srala fakt asi nejvíc, jelikož už po 2 hodinách mě z toho bolela hlava a ty 3D efekty za to fakt nestály bro. Jak už jsem nastínil v přirovnání tohoto dílu ke Star Wars epizodě VII, tak tento díl opravdu dost kopíruje ten první a scénář se to ani nesnaží skrývat o to hůř bro. Myslím, že vodní svět NaVi měl opravdu větší potenciál, který nebyl ani zdaleka tak využit a místo toho byl příběh tohoto filmu plný klišé a to jednoho za druhým bro. Nevím, jestli jsem už Boomer, nebo jestli to bylo tím 3Déčkem, ale v závěrečných scénách jsem byl fakt zmatený, co se vlastně děje a tím myslím fight scény, kdy jsem fakt nevěděl, kdo koho kurva mlátí bro. Fighty samotné nebyly zas až tak špatné, nicméně byly tam i takové, které mi připadaly jak kdyby chvílemi měly tak 5 FPS a jiné jak ze Street fightera, a čekal jsem jen na to, kdy se na obrazovce objeví button s nápisem "push X" bro. Byl jsem zklamán bro

plakát

Andor - Teď jdem ven (2022) (epizoda)

10 fokin hvězd bych tomu dal. Call of duty black ops 1, prison escape vibes. Čekal jsem jen, kdy začnou řvát URRAAAAA, ale ONE WAY OUT bylo taky neskutečně dobré.

plakát

Monstrum - První díl (2022) (epizoda)

Kola s mýdlem? WAU, jasně, že si dám :))))))))) Solidní začátek seriálu s perfektní atmosférou, snad to bude stejně pokračovat i nadále.

Spiderhead (2022)

Kdyby toto byla epizoda Blackmirroru, nestěžoval bych si asi tolik. Ale tohle? Nechápu jak s takovým týmem jako Chris Hemsworth a Miles Teller a doslova s jedním z nejlepších režisérů naší doby jako je Joseph Kosinski dokáže film dopadnout takto špatně. Nebo ani ne špatně, ale je to BLAND AF. Víme, jak umí tito dva herci skvěle hrát, víme jak umí tento režisér točit skvělé filmy, ale tohle bylo prostě bland... Svádím to na Netflix, jiná možnost zde není. Doufám, že tento film jednoho dne natočí znovu s pořádným, propracovaným scénářem. Film hlavně neví ani co vlastně je. Na jednu stranu se tváří že půjde o detailní průzkum toho co jako člověk jsme, o našich pocitech, a problémech, v další scéně se ale ze sebe snaží dělat komedii a shazuje tím celou svou podstatu. Tento film mohl být další 1984, avšak nešlape mu ani na paty.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část II (2022) (epizoda)

Nesnáším ji.  Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, :)

Ovládací panel
9 bodů