Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Western

Recenze (260)

plakát

Rozhněvaný muž (2021) 

Obehrané téma zabili jste mi syna tak vám dám přes držku. Prostě tuctový 100 krát obehraný příběh bez nějakého extra nápadu. Střílečka profesionálně natočená s minimem přeživších. Ale na 2 hodiny trochu málo. I když režisérumí. Neurazí ani nenadchne a po druhé se na něj hned tak nepodívám.

plakát

Operace Corned Beef (1991) 

Parodie na akční a špionážní filmy srovnatelná s prvními Návštěvníky (Herci i tvůrci). Spousta kultovních scén(Např. odběr krve). Nekorektní humor. Scénář by dnes vydal na několik filmů. Takové filmy už se teď netočí. Z nostalgie plný počet.

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Akční scény nevěrohodné. Sebestřednost superženy přehnaná. Jinak slušná oddechovka i se slušným scénářem nutícím diváka i myslet.

plakát

Barely Lethal (2015) 

Slušná teenagerská romanticko akřní komedie. Standardmí zábava.

plakát

Black Widow (2021) 

Největší zklamání posledních let. Film bez myšlenky. Pustá akce bez hlavy a paty.  Radoby psychologické vložky situaci jen ztrapňují. Kdyby to bylo humorné, dalo by se to brát jako parodie. Ale takhle - sračka. Výhřez neschopného scénáristy filmu nebo komixu?

plakát

Status: Nežádoucí - Série 4 (2010) (série) 

Nový parťák do skupiny. Místy nelogičnost, ale dá se přes to přenést. Jinak dobré. Jen nechápu to mysteriozní. Někdo asi neumí přeložit mystery. Je to sakra rozdíl.

plakát

Status: Nežádoucí - Série 3 (2009) (série) 

Zatím nejlepší série. Stále pátrá po zdroji problémů a jak se vrátit a mezi tí, řeší případy klientů. Matka vadí minimálně. Jen to trochu začíná připomínat pohádku. Pomož Jiříku a my ti taky pomůžeme.

plakát

Status: Nežádoucí - Série 2 (2008) (série) 

Druhá série navazuje na tu první. Pátrání pokračuje a případy jak víno. Matka a brácha vadí..

plakát

Status: Nežádoucí - Série 1 (2007) (série) 

Výborný seriál. Souvislé pátrání po zdroji problémů hlavního hrdiny a v každém díle vlastní případ ve stylu hard school. Má šmrnc. První série je dobrá, jen matku a bráchu si měli odpustit. Rodinné vykecávačky zdržují a ubírají hvězdičku. Jinak dobrý nadhled s humorem i dobré nápady. Radost sledovat.

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Oddechovka fajn, ale ty nelogičnosti a hlouposti.