Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Western
  • Akční

Recenze (195)

plakát

Hrabě Monte Cristo (1979) (seriál) 

Jsem nadšen! Neokoukaní herci, dobrý scénář, skvělá režie. Karličce to moc slušelo i Žak byl skvělý a odpovídalo to věrně knize pana Dumase. Nesmím zapomenout na výborný dabing (tenkrát nám to vůbec nepřišlo, ale dnes je to jako zázrak) Takže moc dobrý. Doporučuji romantikům jako jsem já.

plakát

Alphonse (2023) (seriál) 

Laskavé, francouzsky bezprostřední a neobvyklé téma, které ale mnohé starší ročníky určitě zaujme a osloví.  Stále nádherná Šarlotka  a  skvělý Honza  Dujardin a kaleidoskop postarších,stále šarmantnímu hereček. Vřele doporučuji. Bavil jsem se.

plakát

Přišel na večeři (1981) (divadelní záznam) 

To představení jsem viděl osobně v divadle a bylo stejně skvělé jako TV záznam.

plakát

Něžné kuře (1978) 

Anička Žirardotová ve své vrcholné formě, k tomu skvělý soc. dabing, francouzská nonšalance, ale v postatě herecký koncert dvou úžasných francouzských herců. Welmi gently film. Doporučuji.

plakát

Silnější než já (1990) odpad!

Strašný, strašný, strašný! Straka by si měl někde stěžovat, ač vrah, měl styl. Tahle křupanská vyblblost, počínaje tragickým scénářem a konče příšernou psychodelickou hudbou, nemá obdoby. Snad jedině ta šikana na intru, tomu se dalo věřit, ačkoli zase bez nastíněných východisek. Policajti se chovají jako debilové, exteriéry jsou odporný a herci slaboučcí, že to ani naspídovanej Roden nezachrání. Hnus.

plakát

Invalida (2023) 

Fakt jsem se pobavil! Taková slovenská Teroristka - terorista. Neskutečný hlášky, cikán v uniformě SS, to jsem fakt ještě neviděl.  Tři čtvrti filmu absolutorium, konec trochu slabší, celkově překvapivě čerstvá komedie. Doporučuji.

plakát

Starosta Kingstownu - Starosta Kingstownu (2021) (epizoda) 

Další Šeridanova neuvěřitelná sračka pro debily nebo pro děti do 12ti let, plná nesmyslů, ukazující lidi jako zvířátka řízená svými základními  pudy a Ameriku jako zemi bez zákona.