Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené herečky (3)

Natasha Henstridge

Kanaďanka, která ve svých prvních dvou filmech Species a Maximální riziko zazářila a okouzlila spoustu diváků. Potom odmítla role ve Dni nezávislosti a Mužích v černém, tak trochu se vytratila a jenom pozvolna se dostávala zpátky na výsluní. Její nejlepší filmy Standoff, Poslední svědek, Bela Donna a Samotáři v New Yorku zná jenom málokdo.

Frédérique Bel

Krásná a inteligentní žena se smyslem pro humor. Její skeče La Minute Blonde v pořadu Le Grand Journal de Canal+, kde ve fiktivních rozhovorech zpovídá známé osobnosti, jako třeba Arnolda Schwarzeneggera nebo Sharon Stone, jsou naprosto kouzelné.

Cheryl Ladd

Nádherná žena, která ani po čtyřicítce neztratila svůj dívčí půvab. Kromě herectví také vynikající zpěvačka, stačí si pustit některé z jejích vystoupení a poznáte jak všestranně nadaná tato dáma je. Popularitu získávala především v sedmdesátých letech jako jeden z Charlieho andílků a i když ve filmu moc příležitostí nedostala, zahrála si v celé řadě kvalitních TV snímků, mnohé z nich jsou známé i u nás, např. Grace Kelly, Křižovatky, Milénium, Lisa, Jedovatý břečťan, Nesplněné sliby a nebo TV seriál Stíny nad Waikiki.

Ovládací panel
4 body