Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Tenhle seriál mě nikdy neomrzí a vždycky se na něho rád podívám i v televizi. Průběh seriálu byl skvělý. Nepamatuji si vůbec na nějakou epizodu, která by mi vadila (ani rekapitulující epizody). Závěr seriálu zdrcující, ale velmi povedený.

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Dá se říci, že se jedná o můj nejoblíbenější seriál z vesmíru SGU. Jediné co mi vadilo na seriálu bylo to, jakým způsobem se zbavovali tvůrci hlavních postav. Po čase si vždy rád tenhle seriál zopakuji. Jinak se nezalekněte CGI efektů v první řadě. Umřel jim tehdy výkonný producent Bob Scarabelli. Proto některé CGI scény vypadají nedopracovaně.

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

I když pátá a šestá série táhne celý seriál k jakémusi dnu, kvůli údajným konfliktům co vznikly na pracovišti mezi tvůrcem seriálu Danem Harmonem a hercem Chevym Chasem, tak na první tři řady vzpomínám ještě s úsměvem. Ty paintballové bitvy, dračí doupě a dokumentární filmy v tomhle seriálu milujete. V seriálu je spoustu skrytých detailů, kterých si ani nevšimnete. Na každé postavě si najdete něco co na ní milujete. Tahle skupina složená z lidí s úplně odlišnými povahami i přes konflikty co mají mezi sebou vám vždy ukáží jak se skvěle doplňují. Čtvrtá řada se to snažila nějak důstojně uzavřít ještě se základní sestavou pohromadě. Do čtvrté řady doporučím se na to podívat. Zbytek bude už jen na vašem uvážení jestli vám to za to stojí si kouzlo seriálu přizabít.

Silo

Silo (2023)

Za tenhle rok je to pro mě nejvíce okouzlující seriál. Užíval jsem si tu houstnoucí atmosféru od začátku až do konce. Podobně našlápnutý to měl i Andor (téže seriál o vzdoru proti systému), kterému chyběl ze začátku drive. Silo ten drive má od začátku do konce! Epizody jsem hltal, jako kdyby mi šlo o život! Děj je dost chytlavý, prostředí chladný a poutavý. Seriál hezky decentně ukazuje jak stačí málo věcí k tomu, aby se přišlo na to, že někdo tahá za nitky, za které nemá a jaké to má fatální následky, když se přijde na to, že někdo lže. Pravda vyjde na povrch! Hrozně moc se těším na další sérii a doufám, že si tvůrci nepokazí tenhle parádní rozjezd, protože je to podle mě fakt pecka!

Zlatá sedmdesátá

Zlatá sedmdesátá (1998)

Parádní seriál. Kéž by nikdy neskončil. Spousta věcí tam zůstalo otevřených, na kterých by šlo dále stavět děj, jenže to by pak tvůrci měli zábavu na další dekádu.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Beze sporu je to u mě ten nejlepší animovaný seriál. Je to geniální, vtipný a padají zde husté hlášky. Občas se tu najde epizoda, která vám na seriálu může vadit (u mě 3), ale jinak si zde užijete dost srandy.