Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (121)

plakát

Adikts (2024) (seriál) 

Málokdy mě zaujme česká tvorba, ale Sedlákovi se to zatím daří a Adikts nejsou výjimkou. Depresivní prostředí, humor, sex a drogy. Z daného námětu se možná dalo vytěžit ještě o něco víc, určitě by šlo vylepšit některé dialogy a především nechat trochu víc rozvést hlavní postavy. Povedl se casting, atmosféra, zajímavý námět a stopáž 30 minut na díl je příjemná. 70%

plakát

Gigi & Nate (2022) 

Gigi & Nate je příjemný rodinný dojemný film o klukovi, který ochrne a skončí na vozíku. Když už přestává mít chuť žít a na jeho rodinu to vše začíná být příliš, Nateovi do života přijde asistenční opice Gigi, která otočí vše k lepšímu. Více prozrazovat nebudu, ale film má hezký příběh, příjemné a rozumné dialogy, dobrý casting. Vše tu funguje tak, jak má. (70%)

plakát

Blue Beetle (2023) 

Blue Beetle nepřináší do světa superhrdinů nic nového a převratného, přesto ale působí příjemnějším a sympatičtějším dojmem, než většina novějších Marvelovek. Ve všech aspektech film sází hodně na jistotu, ale funguje to přesně tak, jak má. Sympatické postavy, předvídatelný, ale funkční příběh. Zdejších 48% je naprosto nezasloužených. U zahraničních kritiků a webů se pohybuje od 60 do 85%, což za mě odpovídá. 4* (75%)

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Marvel nám přinesl něco, co by nikdo jiný natočit nemohl. Parodie na Marvel samotný a to v neskutečně drahém kabátu. Scénář byl opravdu hrozný, občas přišlo něco vtipného, ale vetšina dialogů je opravdu trapných. Byť se budete sebevíc snažit, film se absolutně nedá brát vážně.

plakát

Rozhodnutí nebo život (2022) odpad!

Může se stát, že čekáte prd a nakonec je to hovno. Nejhorší možnost ale je, když je to nakonec pořádná sračka a stejně to dopadlo s tímhle filmem.

plakát

Jak jsem se stal superhrdinou (2020) 

Nápad určitě super, no provedení už tolik ne. Herecké výkony Vás z křesla určitě nevytrhnou, scénář je při nejlepším průměrný a k tomu vám film předkládá odpovědi dřív, než si stihnete pokládat otázky. Napětí nulové. Přesto ale film nenudí a z nabídky Netflixu (filmy) bych to považoval za jeden z těch lepších.

plakát

Addamsova rodina (2019) 

Tohle je výsměch původním filmům. Kdyby to neneslo jméno Adamsovi rodiny, asi bych to zvedl na 3 hvězdy. Ale takhle jsem očekával, že mi to připomene staré filmy a ponese se to v podobném duchu a to se bohužel nestalo. Zklamání - 45%

plakát

Ztraceni ve vesmíru - Dopad (2018) (epizoda) 

No, pro mě hodně rozporuplný seriál. Vizuálně je to hezké, stopáž vzhledem k tomu, co se stihlo odehrát bych viděl spíše na 40 minut, než hodinu. A nelogičnost a ignorování některých detailů mi hodně kazí dojem. Jak už někdo psal, v mrazu, kde voda zamrzá extrémně nereálnou rychlostí, k tomu všemu ještě od prostředku směrem ke hladině... a od pusy pára, nic. Po dopadu sněží, ale při jestě větší zimě jim začne večer pršet? Dobře :D kromě toho se ale nejedná úplně o špatný seriál (alespoň podle pilotu) jen tu jsou věci, které se holt musíte snažit přehlížet.

plakát

Temné léto (2019) (seriál) 

Zatím celkem zklamání, shlednuté dva díly. Pokud vás u seriálu nezajímá co se stane dál, je asi něco špatně. K tomu jsou všechny charaktery nezajímavé, je vám jedno jestli hlavní postava umře, nebo ne. Seriál nepřináší do žánru nic nového, žádná originalita, žádný zajímavý nápad, díky kterému by vás nutilo si zapnout další díl. Seriál jsem si stáhl do práce a to je jediný důvod, proč dokoukám celou sérii, jinak lituji, že jsem radši neupřednostnil poslední řadu TWD.

plakát

Nad ránem - Mmmm–hmmm (2019) (epizoda) 

Myslím, že kdo se dostal až sem, tak ho seriál musel chytnout. Rozvíjí se postavy, celé to tak nějak dostává smysl a pořád je to vtipné. Pro mě super překvapení, jelikož jsem od tohoto seriálu moc nečekal.