Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (40)

plakát

Do nekonečna a ještě dál: Buzz Rakeťák a jeho cesta do vesmíru (2022) 

Dobrý dokument, který ukáže, jak náročné je vytvořit kvalitní animovaný film. Je až nepředstavitelné, co všechno musí tvůrci zvážit a kolik hodin na tom stráví. O to víc si od teď budu vážit práce Pixaru. Není snadné přinášet další a další kvalitní příběhy.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Přes 155 hodin seriálu během 2 roků. Konečně jsem tento úžasný seriál dokončil. Samozřejmě mi ještě chybí filmy, Atlantida, Hluboký vesmír, ale ten hlavní základ už je pokořen. Byla to dlouhá jízda. Jak říkám, trvalo mi to 2 roky. Některé epizody jsou lepší, některé horší, ale jako celek to u mě obstálo, a proto už navždy bude mít tento seriál místo v mém srdéčku.

plakát

DREAM TEAM – Mistři dílny (2022) (pořad) 

Na odpad to asi úplně není. Je to konečně něco jiného než ten milión pěveckých soutěží, ale víc než jednu hvězdičku si to nezaslouží.

plakát

Zaklínač - Série 1 (2019) (série) 

Nemůžu si stěžovat. Uteklo to jako voda. Cavill jako Geralt je skvělej. Na Ciri už jsem si taky celkem zvykl. Prosím, další sérii, co nejdřív!

plakát

The Punisher - Roadhouse Blues (2019) (epizoda) 

Ou jé! Skvělý rozjezd série! Mám chuť jet NONSTOP celou sérii, a to i přes noc. Prostě, když přijde Punisher, spánek musí ustoupit.

plakát

The Punisher - Season 1 (2017) (série) 

1. série - 98% ___ Bravo! Netflix ve spojení s Marvelem to zase dokázal. Trošku jsem se obával, že Punisher nedokáže utáhnout vlastní seriál, ale po zhlédnutí musím uznat, že jsem mu křivdil. Krásně to napravilo chuť po ne úplně dokonalých The Defenders. Hlavně ta druhá polovina. Už u desáté epizody jsem si říkal, že už to nemůže jít dál, ale ne, ono to jde. Vysoce kvalitní jatka a přidám se k jiným uživatelům... Jon Bernthal za tuhle roli musí dostat nějaké ocenění. Celkově pochvalu zaslouží všichni. Já fakt nemám, co vytknout. Možná jedině konec první poloviny je pomalejší, ale to se podle mě jenom zdá, protože mám takový pocit, že přesně v těchto epizodách se mi seriál dostal hluboko pod kůži. Snad to neskončí u 1.série.

plakát

Smrtelné stroje (2018) 

A já půjdu proti proudu. Vůbec to nebylo špatné. Dvouhodinová akční jízda s nádherným vizuálem, který není tak kýčovitý, jak by se mohlo zdát z trailerů. Bohužel jenom po té příběhové stránce to trošku pokulhává. Přišlo mi to trošku jako vykrádání Star Wars, Terminátora a pár dalších známých příběhů. Ale jinak milé překvapení, které určitě doporučím známým.

plakát

První člověk (2018) 

Naprosto úžasný film. Víc k tomu není třeba dodávat.

plakát

Daredevil - Do ringu (2015) (epizoda) 

Rozhodl jsem si zopakovat děj před třetí sérií, co zanedlouho vyjde a stále nemůžu uvěřit, jak skvělý úvodní díl ten seriál má. Nic tomu nechybí, perfektně napsaná epizoda.

plakát

Maniak (2018) (seriál) 

Tahle série od Netflixu rozhodně nemá nějaký úžasný start. První tři epizody se musí doopravdy protrpět, ale naštěstí čtvrtou epizodou se to všechno změní. Najednou jsem po téhle epizodě prostě hltal jednu epizodu za druhou a hlavně finále jsem jel na jeden zátah. Kdybych měl někomu vysvětlovat, o co přesně v téhle sérii jde, tak bych to prostě nedokázal podat nebo by to znělo strašně nudně. Nejlepší na tom všem je to, jak skvěle je to celé zahrané. Jonah Hill i Emma Stone zde předvádí ty nejlepší televizní výkony a to hrají v podstatě několik postav najednou. Sice nemám nějakou potřebu to vidět znova, přesto tuto sérii doporučuji všem. Tohle je rozhodně něco, co by se mělo vidět.