Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Romantický

Recenze (40)

plakát

Dvě slova jako klíč (2023) 

Naprosto úžasný film. Pro ty, kdo vidí, cítí, vnímají. Život, smrt..

plakát

Němá tajemství (2023) 

Naprosto úžasná kamera, střih, hudba a herecké výkony. Režie. Scénář. A Plodková jasná Česká lvice!! Dostalo mě to, myslím na ten film už druhý den. V kině si plakalo..

plakát

Blondýnka (2022) 

Skládanka krásy i hrůzy. To je život. To je tento film. Úžasně ztvárněno, zastaví vás, pokud se do něj necháte vtáhnout...

plakát

Vražedné stíny (2022) (TV film) 

kristepane, taková překomplikovaná a nelogická slátanina... jedna hvězda, že je mi líto Ondry Vetchého, že v tom musel hrát..

plakát

Boží mlýny - Provaz (2021) (epizoda) 

Bože bože, ani kriminálka ani komedie, boží mlýny i na Hřebejka za toto divnodílo. Dvě hvězdičky snad jen z lítosti, v jaké blbosti ti herci zase hrají.. Zvuk strašný, hudba nahlas přes mluvené slovo, těžko rozumět i nám mladým pod 60 :-)

plakát

Boží mlýny - Splacený dluh (2021) (epizoda) odpad!

Opravdu hrůza, nebyli jsme schopni se na to dívat, takže viděno prvních cca 30 minut a pak poslední 5 minut.

plakát

Kukačky - Epizoda 13 (2021) (epizoda) 

až na to rozuzlení, kdo a proč to udělal, to bylo pěkné podívání - skvělé herecké výkony, i dětí

plakát

Osada - Epizoda 2 (2021) (epizoda) 

Jedenkrát jsem se zasmála, ale už nevím čemu. Předvídatelné. Slabé jak čaj uvařený z pytlíku vymáčeném v 10 litrovém  kýblu vody. Dvě hvězdy za Beretovou, která působí nejpřirozeněji.

plakát

Svéráz českého rybolovu (2021) 

no... :-) ... nejvíc oceňuju, že ti zoufalci svolili s tím, že se to bude veřejně promítat. Mně to teda bavilo, ale bylo to takové to škodolibé bavení se na cizí účet, když je to dokument a ne hraný film. Vlastně mi těch chlapů bylo skoro líto, a co teprv těch jejich manželek, když vidí, za co se dá vyhodit 20 tisíc.. Ještě bych ocenila, kdyby v rámci dokumentu bylo vidět, jak se chlapci bavili po večerech, kolik pivasů to spolklo, kolik gulášových a svíčkových konzerv  od manželek zavařených... kolik cigár vyhulených..

plakát

Zásek (2021) 

Úžasně osvěžující!