Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (234)

plakát

Šíleně smutná princezna (1968) 

Perfektní Vondráčková a nadčasová hudba J. Hammera z toho udělala nejlepší písničkovou pohádku naší kinematografie.

plakát

Útok na věžák (2011) odpad!

Málo kdy, divák tak strašně drží palce ,,šmejdu z vesmíru´´, místo ,,našincům´´... Dobrý námět, tragické zpracování, nedokoukatelné.

plakát

Řím (2005) (seriál) 

Je nutné říci, že se jedná o dvě série! Nezkoumal jsem co se změnilo po první sérii (vzhledem k výsledku, se povedlo, že vše navazuje, ale osudy hrdinů již byly šity na rychlo), ale je to jako den a noc. První série je v mnoha ohledech na svou dobu revoluční a odvážná. Bohužel druhá série se až příliš věnovala osobním pohnutkám a životům ,,plebejců´´ (začalo to připomínat telenovelu), z toho, co bylo dříve zpestřením, stal se jen okecávaný balast kde ,,blablablabla´´ zabere většinu stopáže, i intriky už nejsou tak zákeřné (a vůbec nejsou chytré). Neuvěřitelný pokles kvality. Druhá série potěší v tom, že vidíme své ,,staré známé´´ a i kulisy jsou perfektní. První série 4,5*, druhá 0,9*.

plakát

90210: Nová generace (2008) (seriál) 

Na tu původní sračku koukal člověk skoro z povinnosti. Toto jakoby pokračování je sledovatelné, na rozdíl od Ordinací v zarostlých zahradách, Cestách do hajzlu a tak podobně...

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

Žehlili ste někdy? (ty slova klasika tepat do kamene :). Toto splňuje můj požadavek: aby to nebylo tak blbý, že mi začnou odumírat neurony, jen budou stagnovat. Ta hvězdička je jen za Leighton Meester a její dabing L, Vondráčkový - pak už to byl děs.

plakát

Vetřelec vs. Predátor (2004) 

Tohle točil fanoušek, pro fanoušky a v ČR! Tak jakej máte problém, blbci?! :)

plakát

Predátoři (2010) 

No, tak jako jo. Vyloženě to nebyl průser jako AVP2. A bylo to asi jako Predátor 2 = krom příšerného obsazení hapruje i scénář.

plakát

Solaris (2002) odpad!

kecy, kecy a zase jen kecy...

plakát

Bitva o Los Angeles (2011) odpad!

Ne, hele tohle už není vtipný. Po tom co nás toto studio bombardovalo jednou komedií za druhou, už to nelze strávit. Opakovaný vtip už není vtipem. Už to je vlastně tak moc blbý, že to už není k smíchu. Doporučuji přejít k točení skutečných komedií (musí vyjít skvělý horor), nebo se vydat na dráhu sociálních dramat (už dlouho tu nebyl povedený muzikál) a nebo zkusit něco vážnějšího - tím přivést grotesku do noho milénia... Nejdřív ale ať zfilmují Čapka: Jak pejsek s kočičkou pekli dort - pochopitelně musí jít o film noir, kde se ten talent uplatní. No, už to poživatelné není... Prostě WTF a vtipe vylez.

plakát

Noc na Karlštejně (1973) 

Co nepochopím, proč role Brejchové nebyla svěřena Vondráčkové rovnou. Bez debat by to uhrála a byla by i hezčí. Jo, je to pitomá hudební komedie, ale je dobrá. PS: Jediný kdo považuje Podskalského za nějakého extra mistra, mohla být jen Jirásková (pomatení z lásky), ale jinak to byl průměrný inscenátor...