Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (245)

plakát

Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari - Season 1 (2016) (série) 

17% / Obstojný opening, slušná animace prostředí, to by bylo z pozitiv, ale u opačné strany toho je více... Podprůměrná animace charakterů, příšerná animace robotů (podobná byla použita i na obdobně starý Transformers Robots In Disguise 2015, i zde to zapříčinilo nechut to sledovat), nudná a imbecilní hudba, nudný a nezáživný děj propojený s nudnými a nesympatickými charaktery. Je to parardox ale i Bionicle seriál z toho samého roku je lepší. Shrnutí: nedoporučuji, na seriálu i těch pár pozitiv za zhlédnutí opravdu nestojí,  máme z podobného prostředí mnohé filmy či seriály, které kvalitativně toto dílo opravdu převyšují tak proč plýtvat časem na toto?

plakát

Afrojack feat. Luis Fonsi - Wave Your Flag (2017) (hudební videoklip) 

67% / Klip je takový mírný nadprůměr, který který dobře vypadá ale nijak extra nenadchne, hudebně je to takové zvláštní, drop je tou snad nejhorší částí jinak velmi dobrého tracku s opravdu perfektními vokály Luise Fonsiho, jehož hlas v angličtině u této písně zní mnohem lépe než u jeho superhitu "Despacito" kde jak víme zpívá v rodném jazyce. Video: 58%, Hudba: 76%

plakát

Akta X - Film (1998) 

82% / Svým způsobem prodloužená epizoda seriálové verze. Celej film se mi zdál i přes to, že má skoro 2 hodiny strašně krátkej, každopádně jde o více než průměrný film s tématikou Akt X, ve kterém se akta opět ruší jak se to stávalo často jak dříve tak i později.

plakát

Alan Walker feat. Noah Cyrus - All Falls Down (2017) (hudební videoklip) 

68% / Řekl bych, že toto je poprvé co hudba zastínila video a celkem úspěšně. Hudebně jde o velmi povedený pro-rádiový song, který opravdu patří do éteru a nezní nijak špatně (81%), video mi připadá svým tématem už takové okoukané a kapánek nudné ale stále je to nadprůměr (55%).

plakát

Alan Walker - The Spectre (2017) (hudební videoklip) 

63% / Po originále s názvem ''Spectre'' jsem si myslel, že nic s podobnou hudbou už nevznikne, což se bohužel nepotvrdilo a dodnes mám z toho bolehlavy jen co to uslyším, každopádně video vypadá celkem slušně a v mixu s hudbou jde o solidní celek.

plakát

Alle Farben & Ilira - Fading (2018) (hudební videoklip) 

46% / Hudebně jde o něco co bych od Farbena čekal ale spíše jako součást nějakého alba než rovnou aby to byl singl, ovšem dá se to, tak moc problémů s tím nemám, ovšem klip je více-méně typicky komerční, který originalitu ani neviděl a připomíná mi mnoho jiných a jak jinak většinou starších a lepších, především tím myslím "All About That Bass" (Meghan Trainor) nebo také "Trouble" (The Knocks s Absofacto) [dokonce mám pocit, že zde hraje ten samý herec] a ještě by se jich pár našlo, každopádně mám z toho celkem smíšené pocity, které asi mimo čísla asi nedokážu říci. Video: 28%, Hudba: 64%

plakát

Allen Gregory (2011) (seriál) odpad!

3% / Nic jsem od tohoto neočekával a to nic se mi dokonce vrátilo zpět. Celkem je tento seriál podle mě nemastný - neslaný a nudný pořad, který si hraje na to co není, za celých 7 dílů (resp. 6 dílů, třetí epizodu se mi nepodařilo nalézt) jsem zaregistroval jedinej pokus o vtip a ještě k tomu nevydařenej a nepomohly tomu ani postavy, které byly neuvěřitelně nezajímavé a vypadalo to jako by trhali plesnivé ovoce z mrtvého stromu v zimě, dále bych tu zmínil intro při kterém jsem si okamžitě vzpomněl, že jsem něco podobného už minimálně dvakrát viděl. Jsem celkem rád, že tento seriál zrušily už po sedmi epizodách, protože i ty mi stačili.

plakát

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004) 

23% / Relativně koukatelná blbost, která spíše než-li vyděsí, pobaví, jen škoda, že jsem neměl něco na posilněnou, možná by to tomuto filmu pomohlo více než jen nadsázka. :D

plakát

Auta na cestách (2022) (seriál) 

50% / Zajímavě nezajímavé příhody Buráka a Bleska, ze kterých ovšem budete mít takový divný pocit, že jste přišli naprosto zbytečně o skoro dvě hodiny času. Na dlouhé večery se to možná hodí, zas tak zlé to není ale sterilita a nepříliš zajímavé příběhy to zabíjejí.

plakát

Auta 3 (2017) 

87% / První díl je nestárnoucí kultovní klasikou, dvojka je nic extra říkající akčnárna a trojka? No musím uznat, že po opravdu dlouhé době mám radost z nějakého animovaného filmu z posledních let, trojka celkově více zapadá k jedničce a ta atmosféra se mi zdá téměř dokonalá, chvílemi možná i jedničku překonávající, dějově je film mírně poupravená klasická šablona, kterou ještě k tomu celkem výrazně okořenili, avšak pokud si myslíte šablonu dětskou tak ani ne, spíše pro dospělejší filmy avšak s animací Pixaru, samotná animace je pak více než skvělá, Pixar když chce tak dokáže téměř nemožné a já mohu tento film s klidem doporučit prakticky každému, i těm co se nelíbila dvojka, film dospěl a podle mě si zaslouží i přes menší blbosti 5 hvězd a myslím, že na tento film ještě chvilku budu vzpomínat.