Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Na tento žánr dobře zpracovaný film. Splňuje vše, co by měl mít správný akční film. Příběh není špatný a akcemi je film nabit dostatečně na to, aby vás dokázal bavit. Můj oblíbený žánr, takže za mě dobrý film u kterého se nudit nebudete. Dávám 4 hvězdy za dobrou a kvalitní akci.

plakát

Čelisti 3 (1983) odpad!

Příšerné! Opravdu, zlatý první díl. Film je nelogický,hloupý a navíc v některých scénách se budete možná i smát, protože některé scény s efekty jsou opravdový děs. Příběh je nemastný, neslaný a navíc vám dává najevo, že je něco špatně. Herci nezaujmou a žralok je jak nějaký superman a působí hrozně moc inteligentně, až tak moc, že to kazí celý film. Děs.

plakát

Zaklínač (2002) (seriál) 

Škoda,škoda... Zrovna tak skvělá předloha a takhle to dopadnout, ale už něco málo o tom. Nemůžu si pomoct, ale nemůžu dát více jak 2 hvězdy, protože zpracování je chabé a obecně herci jsou chabí. Efekty na tu dobu docela bída, ale je to koukatelné. Má to předlohu knihy, která má skvělé povídky a seriál se jich docela drží. Pouze jediný dobrý herec byl Michał Żebrowski. Jinak nikdo jiný mě tam ani moc neoslovil.

plakát

Železná srdce (2014) 

Dobře, čekal jsem tedy něco lepšího, teda spíše něco více důvěřivějšího. Železná Srdce mají určitě zajímavou atmosféru a není to vyloženě špatné, to vůbec, ale okrajově je zbytek dost špatný. Film má totiž chyby v detailech. Na nějakou nepřesnost se dá zapomenout, ale když se vám to stává několikrát a jsou to detaily/scény, které by snad každého měli chytnou za hlavu?... Za mě 2 hvězdy, protože film to sice není špatný, ale z hlediska důvěryhodnosti děs.

plakát

Papírová města (2015) 

Sice nejsem zrovna fanoušek tohoto žánru, ale přesto mě film docela zaujal. Dokázal mě tak nějak upoutat k příběhu. Příběh je zajímavý,celkem poutavý a dobře se na něj kouká. Celé to má takovou zajímavou myšlenku. Společně s humorem jsem se párkrát chytal i za břicho a sál se mnou. Dávám 4 hvězdy za poutavý příběh, humor a dobrý konec.