Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (714)

plakát

Sherlock - Poslední případ (2017) (epizoda) 

Nejlepší díl čtvrté série, překvapilo mě (na Sherlocka) tak nízké hodnocení. Scénáristé zkusili (v tomto seriálu) zase něco nového a podle mě se jim to povedlo. Eurus byla zahrána velmi dobře, Sherlocka s Johnem či Mycrofta netřeba zmiňovat. Sice jsem od závěrečného dílu série čekal něco víc, ale toto bylo taky dost dobré - přesto to většině lidem podle hodnocení nesedlo tolik jako mně.

plakát

Ovečka Shaun (2007) (seriál) 

Jen těžko si lze představit práci, jakou vynakládají animátoři při vytváření tohoto seriálu.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Vynikající herecké výkony, úžasné zvraty, dokonalé souboje, neuvěřitelný, ale přesto dokonalý příběh s bezchybnou severskou vikinskou atmosférou... Neuvěřitelně zajímavý seriál, jeden z nejlepších seriálů současnosti. Obléhání měst, vikinské rituály, tradice, nátura, zvyky i povaha - to všechno vytvoří z tohoto majstrštyku dokonale propracovaný, vynikající a nezapomenutelný audiovizuální zážitek... Neskutečně se těším na další díly. Moje nadšení je umocněno i tím, jak skvěle dokáží scénáristé zpracovat osudy skutečných vikinských legendárních postav jako je Ragnar Lothbrok a jeho synové. Podle mého názoru předvedl Travis Fimmel v roli Ragnara dokonalý výkon a nedovedu si představit nikoho, kdo by to byl schopen zahrát lépe... Za mě je Ragnar Lothbrok jednou z nejlepších seriálových postav v historii televizní tvorby a stojím si za tím.

plakát

Vikingové - Pomsta (2017) (epizoda) 

Úžasná epizoda s jednou obrovskou chybou - Proč tam sakra nebyla i bitva? Chtěli snad tvůrci seriálu ušetřit? Jinak si to nedokážu vysvětlit. Ovšem samotná pomsta neměla chybu :)

plakát

Vikingové - Křižovatky (2017) (epizoda) 

Tak Vikingové objevili další kulturu - vynikající scény. Oznámení Ragnarovy smrti jeho synům bylo dokonalé, úžasné, bezchybné.

plakát

Vikingové - Všichni jeho andělé (2016) (epizoda) 

Snad tento dokonalý seriál neztratí své kouzlo bez jedené z nejlepších seriálových postav všech dob - Ragnara Lothbroka...

plakát

Vikingové - V nejisté hodině nad ránem (2016) (epizoda) 

Nelze si snad představit podivnější přátelství, než přátelství Ragnara a Ecberta.... Scény v podání těchto dvou jsou vždy nezapomenutelné. Geniální, dokonalé, úžasné, perfektní.

plakát

Vikingové - Dvě cesty (2016) (epizoda) 

V následujících dílech se ukáže, jestli je Ragnar génius či hlupák. A souhlasím s názorem, že z něj Hirst udělal až moc velkou trosku (jako zde psal KoRner).

plakát

Vikingové - Outsider (2016) (epizoda) 

Po dokonalý předchozí epizodě celkem zklamání.... Opětovné setkání Ragnara s Flokim však bylo skvělé :).

plakát

Vikingové - Poslední loď (2016) (epizoda) 

Neskutečnej nářez, opět skok v čase o několik let dopředu, geniální provedení... Jeden z nejlepších dílů celého seriálu.