Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (714)

plakát

Vikingové - Série 5 (2017) (série) 

Rozhodně zklamání. Po smrti Ragnara bylo i pár posledních epizod výborných, avšak pátá série nabrala naprosto dekadentní směr. Například Flokiho linka byla zcela zbytečná a nezajímavá, což považuji za obří úlet scénáristů. Překvaplilo mě také nadměrné množství naprosto nesympatických a skutečně otřesně hrajících herců. Do páté série jsem byl s castingem vždy spokojen, to se ale nedá říci u série číslo pět. Ivar, který byl dříve nejlépe hrající ze všech Ragnarových synů naprosto zešílel (v tom špatném slova smyslu) a i toto nebylo vymyšleno příliš dobře. Zkrátka zklamání, nemám moc chuť vůbec čekat na šestou sérii.

plakát

Vikingové - Peklo (2018) (epizoda) 

Že by povstání z mrtvých? Velký záchvěv naděje pro další pokračování.

plakát

Hyde Park Civilizace (2012) (pořad) 

Stach je jednoduše nejlepším moderátorem v Česku. Neskutečná osobnost, jeho znalosti a připravenost jsou až neuvěřitelné, jde vidět, že tuto práci dělá s chutí. Prosím pane Stachu, pokračujte dále ve své perfektní práci!

plakát

Vikingové - Nejodpornější vražda (2018) (epizoda) 

Rozhodně lepší než minulý díl, velmi jsem se bavil. Atmosféra je sice úplně jiná než v dobách, kdy tomuto seriálu šéfoval Ragnar. Stále se ale jedná o nadprůměr v dnešní seriálové produkci. Za mě spokojenost.

plakát

Řím - Série 2 (2007) (série) 

Úžasná druhá série překonala skvělou první sérii (ne o moc, ale přesto).

plakát

Řím (2005) (seriál) 

Úžasný seriál s perfektními maskami, dobovými kostýmy, mravy a vším, co ke starému Římu patří. Historicky zcela nepřesné, ale o to lépe zpracované a provedené. Příběhově opravdu promakané do posledního detailu, dialogy stejně tak, 'neznámí' herci hrají svoje role naprosto perfektně - zejména Titus Pullo a Lucius Vorenus, za zmínku ale taky stojí skvělý výkon postavy Julia Caesara. Skvělé!

plakát

Stranger Things - Season 1 (2016) (série) 

Vynikající seriál odehrávající se v dokonalých osmdesátých letech s neskutečně dobře zpracovaným mixem Spielberga a KInga a skvělým castingem - hlavně Winona Ryder a David Harbour, o Millie Bobby Brown a ostatních dětech nemluvě. Perfektní.

plakát

Stranger Things - Kapitola čtvrtá: Tělo (2016) (epizoda) 

Geniální mix Spielberga a Kinga se dnes naklonil spíše ke Kingovi. Dokonalá podívaná od první až do poslední minuty, neskutečné.

plakát

České století - Zabíjení soudruha (1951) (2013) (epizoda) 

Vyorálek přesvědčil, že je úžasný herec. Zdatně mu sekundoval i David Novotný. Perfektní epizoda. Zvrácený komunistický režim a odsouzení kamaráda na smrt po tlaku Moskvy... Budař opět perfektní.