Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (569)

plakát

Dexter - Táta to ví nejlíp (2006) (epizoda) 

Díl pomalu odkrývá Dexterovu minulost. Linky ostatních charakterů zde působí dost nuceně. Vztah mezi Dexterem a Rudym se znamenitě vybarvuje, až jsem se kolikrát musel pousmát.

plakát

Dexter - Cvokař k večeři (2006) (epizoda) 

Pokud si někoho nezískal seriál ani po této epizodě, nemá podle mě cenu se zahazovat s dalšíma. Grand finále s vrahem z chlaďáku je mrazivé až až.

plakát

Dexter - Okruh přátel (2006) (epizoda) 

I když se dívám na Dextera už podruhé, pořád mě mate. Je tady tolik maličkostí a tolik věcí, které jsou jinak než se zdají, že nad tím žasnu jako poprvé. Největší esa sice teprve přijdou, ale i teď se musím smát sám sobě jak jsem naletěl.

plakát

Dexter - Vráceno odesílateli (2006) (epizoda) 

Děj se pomalu prohlubuje. První velká Dexterova zkouška nastává právě teď. Není to sice úplný odvaz, ale napětí z rozuzlení se tady drží do poslední chvíle.

plakát

Dexter - Americký sen (2006) (epizoda) 

Linka s imigranty se sice může zdát krapet mimo, ale dává předzvěst něčemu většímu. Za mně poslední díl před definitivním propadnutím kouzlu Dextera.

plakát

Dexter - Pomocná ruka (2006) (epizoda) 

Škoda, Halloweenský díl šlo podle mě využít kvalitněji. Celkově šlo o hodně nudný díl. Nejzáživnější linkou tak zůstává Angelův výběr prstýnku.

plakát

Dexter - Nevinné mládí (2006) (epizoda) 

Tento díl mi přišel strašně pohádkový, hlavně co se rodinné linky týče. Všechno je v takovém krásném zamlženém oparu. Naopak Dexterovy začátky jsou až překvapivě morbidní. Hlavní zabiják v tomto případě strašný řepák spíchnutý horkou jehlou. Celkově podprůměr.

plakát

Dexter - Krokodýlí slzy (2006) (epizoda) 

Děj se už v druhém díle začíná mírně větvit, a to včetně flashbacků z minulosti může být pro někoho dosti matoucí. Z těchto důvodů jsem si musel tento díl dát na dvakrát a asi i kvůli tomu jsem se u konce přestával orientovat ve jménech. Rozhodně ale nedoporučuji seriál z tohoto důvodu zatracovat a dát šanci minimálně celé sérii.

plakát

Dexter - Dexter (2006) (epizoda) 

Úvod chladný jako psí čumák, stejně jako charakter hlavního hrdiny. Nejde si nezamilovat dokonalé hudební podkreslení. Finální otevření hlavní zápletky mě sice nijak neuzemnilo, ale svůj účel pilot splnil.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Film mě zklamal. Možná jen závěrečná změna budoucnosti měla opravdu koule. Zbytek nedotažený a svou vážností občas i celkem trapný. Film, který staví na cestování časem si představuji o něco chytřejší.