Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (569)

plakát

Misfits: Zmetci - Epizoda 5 (2011) (epizoda) 

Se zabíjením probačních seriál strmě stoupá na kvalitě. Po předchozích čtyřech mdlých dílech, kdy už jsem Misfits odepsal, přichází renesance.

plakát

Misfits: Zmetci - Epizoda 4 (2011) (epizoda) 

Definitivní pohřbení jinak vcelku obstojného seriálu. Bohatě stačí shlédnout prvních a posledních pět minut, to mezi tím je ukázkové umělé natahování. Nudné.

plakát

Misfits: Zmetci - Epizoda 1 (2011) (epizoda) 

Těžká bída. Rudy nemá žádnou jiskru. Navíc jeho neustálé kecy o kopulaci do análních partií jsou strašně trapné.

plakát

Insidious: Poslední klíč (2018) 

Velice sympatické obsazení. Krom Lin Shayne, na které to celé stojí. A to je asi ten největší kámen úrazu. Krom tohoto jsem na filmu nenašel jiných pozitiv. Jde o ukázkové dojení úspěšné značky. Viděl jsem spousty jiných hororů, u kterých mi jejich blbost doslova hnula žlučí. Ale tady? Prostě to není dobré, ani blbé, je to nějaké divné. Každopádně vřele nedoporučuji.

plakát

Ostré předměty - Blíž (2018) (epizoda) 

V polovině seriálu konečně výraznější epizoda. Je velká škoda, že ospalé maloměsto Wind Gap se tvůrci snaží vykreslit tím způsobem, že seriál strašně natahují. Seriál v podstatě stojí jen na Amy Adams.

plakát

Správci hřbitova (2010) 

Na poli dokumentárním dosti originální počin z největšího evropského hřbitova nejchudší země Evropy. Dlouhé záběry krásně zachycují ponurou atmosféru různých sektorů. Vše provázané životy hrobníků, kteří se bohužel moc nerozvykládali, což vidím jako velké minus protože pro mně byly jejich komentáře tím nejzajímavějším.

plakát

Barrandovský Silvestr 2018 (2018) (pořad) 

Neskutečně trapné. Po vystoupení Ryngle Čecha feat. Maxim Turbulenc jsem měl chuť vystřelit si oči špuntem z Bohemia sektu.

plakát

The Haunting (2018) (seriál) 

Nejvýraznější hororový počin na seriálové scéně za poslední roky, v mém případě vůbec. Do posledního detailu vypilované zpracování, špičkové obsazení a dokonalá temná atmosféra. Poslední díly sice ztrácí dech, ale to jen díky tomu, že je zastínily epizody dějově povedenější. Na kvalitě jim to nijak neubírá. Výborná záležitost a doporučuji všem příznivcům duchařských hororů.

plakát

Černé zrcadlo - Sklapni a tancuj (2016) (epizoda) 

Vcelku aktuální téma, doporučil bych pro veřejné projekce. Pomalu se začínám smiřovat, že v BM se zkrátka na Happy End nehraje..