Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (183)

plakát

Hale and Pace - Epizoda 7 (1988) (epizoda) 

Závěrečná epizoda 1.série. Cheryl si vybírá mezi Garethem a Normanem. Dva páry na dovolené (spelování). A na závěr bloopers.

plakát

Hale and Pace - Epizoda 6 (1988) (epizoda) 

Prdící zápasníci sumo. "Co říká džungle?". William Tell Overture. Silent television. Finance, power, corporation. Můj další klient je zabiják. Změna výpovědi u soudu.

plakát

Hale and Pace - Epizoda 5 (1988) (epizoda) 

Dusties: "Teď co máme lehčí pytle na smetí, práce je mnohem lehčí." Sexuální život želv. Walkman brothers. Ceny nemovitostí v Londýně vyletěly tak vysoko, že si jedna rodina postavila dům z lidských výkalů. Reklama na American Express. Dary pro královnu matku.

plakát

Hale and Pace - Epizoda 3 (1988) (epizoda) 

Parodie na film "Zuřící býk". pod názvem "Raiging Bullshit". Friday night disco před fotbalovým zápasem. Parodie na populární pořad BBC Antique roadshow, kam lidé přinášejí staré předměty a nechají si je ohodnotit odborníky. V této epizodě přinesli nakousaný hamburger a vibrátor. Rozhovor s autorem o Johnnu Lennonovii. Muž co zná vše o PC.

plakát

Hale and Pace - Epizoda 2 (1988) (epizoda) 

Druhá epizoda první série je trochu slabší. Skeče: Těhotná žena na letišti. Parodie na film El Cid, Realitní kancelář: Prodejte garsonku v centru Londýna a za peníze si kupte zámek na vesnici. Setkání po letech v supermarketu. Vlezlý hajzldědek. Popálený pacient dostává pravidelně masáž penisu. Parodie na černobílé hudební pořady 60.let.

plakát

Narcos: Mexiko - Poslední hranice (2018) (epizoda) 

Kiki a federales zastaví malé letadlo s milióny a dokumenty ukazující na spolupráci banky v El Pasu s Felixem. Rafa pošle "vzkaz" Falconovi. Žena Felixe zjistí, díky omylu v klenotnictví, kolik má manžel milenek a začne je sledovat. Kiki a spol. se snaží nalákat Felixe do USA. Velmi dobrá epizoda. Tři a půl hvězdy.

plakát

Hale and Pace - Epizoda 4 (1988) (epizoda) 

“Na kvalitu přikrývky se nekoukejte”. “Jen identifikujte mrtvolu manžela”. Rozhovor s vězněm před trestem smrti v USA. Večerní zprávy s růžovými brýlí. Klaun Oswald. Objednejte si ho jestli nenávidíte své děti. Pacient s velmi špatným dechem. Parodie na film Wall Street a Chorus Line.

plakát

Narcos: Mexiko - Kolumbijská spojka (2018) (epizoda) 

Kikiho manželka dostává výstrahu. Amící uzavřeli skoro všechny cesty na Floridu a je s tím třeba něco udělat. Felix se rozhodne, že bude převážet přes Mexiko i kokain. Ale to je úplně jiná liga a úplně jiné prachy. ˇHezké je že se vrátili do seriálu starý známí z Narcos. Scéna s Escobarem patří do těch smyšlených. Pablo Mexičany totálně nenáviděl a za žádných okolností by s nimi nespolupracoval.V realitě by byl Felix a jeho milenka dávno zastřeleni za dohodu s bratry z Cali.. Nicméně z dramatického hlediska, je scéna mezi Escobarem a Felixem s hrochy efektivní. Díly jsou více zajímavé, když jsou komentovány vypravěčem. Čtyři hvězdy.

plakát

Narcos: Mexiko - Rafa, Rafa, Rafa! (2018) (epizoda) 

Každá mafie má idiota, který může všechno posrat nebo posere. V gangu Felixe to je Rafa, Unese na vánoce dceru vlivného politika a nasere tím hodně lidí. Půl Mexika hledá Rafu. Kiki je stále víc frustrovaný z práce zdejší policie. Zatím nejlepší epizoda celé série. Líbí se mi také využití popové hudby 80.let.

plakát

Hale and Pace - Epizoda 1 (1988) (epizoda) 

První epizoda populárního britského seriálu.Hale and Pace z roku 1988. V úvodu popřejí Světu mír, teda kromě Ruska, protože jsou komouši, Argentiny, protože porazila Anglii na MS v roce 1986 a Japonsko, protože žerou syrový ryby. Parodie na úvodní scénu filmu "Kmotr" (Welcome to CIA). Následuje hudební operní parodie na skupinu Status Quo. Vynikající skeč Dusties o popelářích v Londýně, kteří s úsměvem vyhodí do smetí úplně všechno, včetně australských turistů a vozíčkářů co překážejí chodcům. Poprvé se objevují batolata Johnny a Billy. Johnny hledá Billyho. "Kde je Billy?" Ptá se Johnny. Billy dělá dítě s Johnnyho ženou a není sám...Vynikající epizoda. Drsný anglický humor. V dnešní, politicky - korektní době, absolutně nevysílatelný.