Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (29)

plakát

Stříbrný blesk (1976) 

Nejdřív skvělá romantická pak směšná komedie, trochu krimi a nakonec katastrofa, kterou by ani jeden z nás nečekal,, prostě báječný film ze sedmdesátých let minulého století, prostě pět hvězdiček*****.

plakát

Přejezd Cassandra (1976) 

Epidemie nákazy plícního moru a hrůzostrašný příběh ztroskotání vlaku v oblasti Polska na přejezdu Kassandra, až mně z toho šel mráz po zádech, já bych tomu dal 100 % kdyby to jen šlo, fantastický a dobře laděný příběh s napínavou atmosférou o klaustrofóbii ve vlaku a hodně akce ve filmu s vynikajícím hereckým obsazením.

plakát

Deník 1939 - 1945 - Druhá světová válka (2009) (seriál) 

Nemůžu to pochopit, proč to nedovedli, tenhle seriál, až do konce, většina lidí, co se na tenhle ten seriál dívali, měli ho rozkoukaný a přestali ho vydávat jako PNS v trafikách, opravdu nejúspěšnější světový seriál z druhé světové války, mapující události, den po dni, v podání nejlepšího českého dabéra, Alfréda Strejčka.

plakát

Průzkumník (1985) (seriál) 

Opravdu nejinteligentnější světový pořad a seriál o všem živém na naší planetě, moc se mi tenhle dokumentární seriál líbil a líbí se mi dodnes. Doufám, že budou aspoň tenhle seriál, zas jednou v televizi opakovat.

plakát

Zázračná planeta - Série 1 (2006) (série) 

Nejoblíbenější dokument, mohu potvrdit, o nejkrásnější planetě naší Země, o nejchytřejších živočichách naší planety, kteří vypraví většinou autoři seriálu. Dokument, který nemá opravdu chybu, a velmi budu rád, když v televizi budou k vidění další tyto zajímavé dokumenty.

plakát

Pingu (1990) (seriál) 

Malý, nezbedný, zlobivý a legrační tučňáček Pingu, je už legendární animovaný seriál, můj snad nejoblíbenější zahraniční večerníček, vždy s krásně dojemným koncem, na který se občas dívám, teď už moc ne, poněvadž jsem už poněkud starý, ale kdyby natočili ještě nějaké další série, budu velmi rád.

plakát

Malí létající medvídci (1992) (seriál) 

Jako malý jsem tenhle rodinný, animovaný seriál viděl, ne však všechny díly, ale některý ano, a tak jsem dal pět hvězdiček, poněvadž to mají opravdu krásně natočené. Líbezní medvídci a potuplý vlk s Drmolou. Byl bych velice rád, kdyby mohlo být pokračovaní tohoto seriálu.

plakát

Hitlerovi muži (1996) (seriál) 

Opravdu nejzajímavější dokument na celém světě, mapuje život nejbrutálnějších nacistů za druhé světové války, kteří byli oporou vůdce Adolfa Hitlera, moc se mi tenhle seriálový dokument líbil a chtěl bych, aby ještě tyhle ty dokumenty stále natáčeli.

plakát

Mr. Bean (1990) (seriál) 

Po Patovi a Matovi, kresleného seriálu ze Slovenska, přichází další takový, ale hraný kousek, úplně jako když ty dva animovaný machři, co všechno rozsekají, chce následovat, no prostě geniálně propracovaný, krásně natočený, fascinující, někdy i s mírnými záchvaty smíchu, prostě Rowan Atkinson umí a umět taky vždycky bude a u každého dílu, dám pět hvězdiček, ať už to je jakýkoliv díl, s tímto nestárnoucím Mr. Beanem, škoda jen, že už nenatočí nějaké pokračování, tohoto legendárního seriálu, třeba i filmového zpracování, s takovým hle největším smolařem v hlavní roli.