Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (5)

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Tento seriál jsem jednou uviděl v televizi na kanálu Prima Cool moc jsem nechápal o co jde protože to už se pouštěl nějaký díl ze 4. série ale přišlo mi to takové zmatené a divné byl to zrovná díl kde už na ostrově byli lidé z té lodi kteří přiletěli helikoptérou. O pár měsíců pozdějí jsem na tento seriál narazil v top seriálech na ČSFD a rozhodl jsem se ho zhlédnout od začátku a po pár dnech to byla jako droga nemohl jsem přestat. Klasické ukončení epizod uprostřed děje mě hnalo podívat se na další a další. Seriál mě zaujal ukazováním minulostí postav. A když mluvíme o postavách Stephen Williams si vybral správné herce Matthew Fox v roli doktora Jacka Evangeline Lilly v roli Kate jako loupežnice která byla přepravována ze Sydney do Los Angeles v tom letadlo spadlo a na ostrově je s ostatníma lidma kteří až po nějaké době zjistí minulost Kate, další je Terry O´Quinn který hraje Locka lovce který byl před pádem letadla na vozíku už 4 roky další je Josh Holloway a jeho nekonečný humor a ''hrdinctví'' atd. . Po pádu letadla se zjišťují že na ostrově nejsou sami a že je tam druhý ''kmen'' které nazívají ''ty druhé'' jejich vůdce je herec Michael Emerson který je pro některé velmi sympatický ale to stále není vše je tam ještě další 10 lidí a příběhy všech udělají užasnou atmosféru. Je to jeden s nejlepších filmových seriálů všech dob a já hodnotím 5ti hvězdami .

Kobra 11

Kobra 11 (1996)

Protože je Kobra 11 seriál tak nemůžu popisovat díl po dílu ale řeknu vám to takhle. Co epizoda to jedou po dálnici a najednou pár metrů od nich jede zločinec který buď pašuje drogy nebo krade auta co epizoda to rozdrcené auto co epizoda to simír skáče na auto co epizoda to naprostá nuda až si člověk říká že se na to nechce dívat ale protože chcete vědět jak to dopadne ale toto se děje jen v pár epizodách potom se pozmění jedna věc už se vám na to nechce dívat což je to hlavní co má seriál mít. ale upozorňuji že některé díly byli opravdu jednoznačně na 5 ale to fakt jen pár! Pro to usuzuji že by si Kobra 11 zasloužila 2 hvězdy.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Simpsnovi? Každý si představí 5ti člennou rodinu která má postavený klasický americký barák ve městě Springfield který byl mimochodem v pár dílech hlavní téma epizod nečekejte že vám budu každou postavu představovat protože je všechny znáte. Simpsnovi mají od roku 2015 na dalších více než 60 let smlouvu ze stanicí Fox což je dost zajímavé protože chci vědět co bude za 40 let. No každopádně seriál mě pořád baví protože každý díl není stejný ale každý je odlišný. Hodnotím 5 hvězdičkama a moje komentář by byl stejný jako ostatních úžasný zábavný originální.

Legenda Korry

Legenda Korry (2012)

Úzáaaasné! Asi nejlepší na co jsem narazil za svůj život ohledně animovaných seriálů a filmů. Ať už první zážeh legendardích sérií Avatar : Legenda o Aangovi nebo Legenda Korry obě díla jsou něco speciálního, něco co vás dokáže citově natchnout, něco zčeho máte husí kůži. Tvůrci si k tomu vybrali velmi vhodnou dobu kdy v našem světě panovala revoluce a pohoda a udělali si svůj paralerní vesmír kde si určili co chtěli a jak chtěli a to je na tom to nejlepší! :o Už od pilotního dílu bylo vidět, že autoři věděli, že starý team AVATAR měl velkou fanbase a báli se, že fanoušci nevemou novou avatarku v dobrém. Nakonec, ale série byla úspěšnější, ale snaha byla vidět animace bendingu byli taky určitě o kus dopředu a styly útoku byli taky fajn. Pro člověka který má rád hodně akce a hodně příběhu v jednom je tohle dobrá volba! Taky se nedá opomenout hudba pana Jeremyho Zuckermana, která byla velkolepá správně načasovaná a citově zabarvená. Doufám že jsme avatara, ať už korru nebo někoho dalšího nevidíme naposled i když by to byl opravdu risk, ale stálo by to za to. 10/5! Amen Nickelodeon...