Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (231)

plakát

Cruella (2021) 

Wow. Disney vzal asi nejabsurdnější postavu pro vlastní film ze svého universa a udělal z toho naprostou pecku. Kéž by takhle přistupoval ke každé své aktuální novince. Tohle bylo hodně dobrý!

plakát

Zabijákova žena & bodyguard (2021) 

Ta chemie mezi Reynoldsem a Jacksonem by vydala na celou sérii a stejně by to neomrzelo. :D K tomu naprosto rázná, přisprostlá Selma, hodně slizce vypadající záporák Banderas a o příjemný večer je postaráno. V tomhle případě možná nejsem úplně objektivní, ale dobré hlášky se slušně promakanou akcí mi prostě stačí. Kor po tom dlouhém absťáku slušně vyhlížející popcornovek. Nezbývá než si na závěr zvolat Motherfuckers a kliknout na pět hvězd.

plakát

Přátelé: Zase spolu (2021) (TV film) 

Nostalgie až za hrob. Tady nejde být objektivní. Viděl jsem ten seriál tolikrát a ještě ho tolikrát uvidim a nikdy mě neomrzí. Děkuju tvůrcům za tuhle vlnu nostalgie, bylo to super.

plakát

Rodina na baterky (2021) 

Což to jde dát jiný hodnocení, když tam je mops? Ale je fakt, že to je za poslední dobu nejoriginálnější animák. Geniální.

plakát

Pomsta mravenců (2008) (TV film) 

Jsem rád, že nemáme doma mravence, protože kdyby to jenom okem nějaký zahlédl a viděl třeba to, jak efektivní laso nebo cesta se z nich dá vybudovat, pomstu by rozhodně chystal ještě horší, než byl tenhle “film”. Opět děkuju Primě Cool za sondu do spodiny toho nejhoršího odpadu, tohle bylo dobrý peklo.

plakát

Mělas to vědět (2020) (seriál) 

Ale jo, napětí tam bylo, člověk tipoval, kdo je vlastně záporák a Hugh Grant s Nicole Kidman tu mají vážně povedenou souhru. Přestože to je velmi odřená pětihvězda, je to rozhodně jedna z těch lepších věcí, co se v letošním podivném roce stala.

plakát

Chytrolíni (2020) (seriál) 

Nadějný sitcom, který bych tipoval, že zabil covid. Jason Biggs zvládl sitcomovou roli opět skvěle. Je velká škoda, že se dál než na 10 dílů nepodíváme. Potenciál tam rozhodně byl...

plakát

Teherán (2020) (seriál) 

Apple TV+ toho sice moc nenabízí, ale když už, tak to je velmi originální počin. Jinak tomu není ani u Teheránu. Autentické prostředí, syrové a velmi originální.

plakát

Mělas to vědět - The Undoing (2020) (epizoda) 

Nadějný start, uvidíme, kam to půjde po pár dalších dílech, zápletka vypadá docela nadějně, stejně jako obsazení...