Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční
  • Drama

Obsahy (38)

Alf - Loučení

Alf - Loučení (1990) (epizoda)

Alf zachytí na rádiu signál jeho přátel Rondy a Skipa. Dozví se od nich, že zakládají novou planetu a ptají se Alfa, zda se k nim nepřidá. Alfa čeká velmi těžké rozhodnutí, ale nakonec se rozhodne, že s nimi poletí. V tu samou chvíli už ale o signálu vědí i vesmírní policisté. U Tannerů se koná rozlučka s Alfem, každý z členů rodiny předá Alfovi dárek na rozloučenou. Tannerovi vyrazí na místo, kde Alfa vyzvednou jeho přátelé. Na to stejné místo už vyrazila i vesmírná policie. Jak všechno skončí?

Alf - Bacily útočí

Alf - Bacily útočí (1989) (epizoda)

U Tannerů se chystá grilování. Willy však nemůže zapálit gril. Později se navíc zjistí, že Alf snědl všechno maso. Navíc začne pršet. Willy promokne a onemocní. Alf se vychvaluje, jak má silnou imunitu, ale nakonec onemocní taky. Alf se nechává velmi opečovávat, ale jeho stav se stále zhoršuje. Prozradí, že na jeho bývalé planetě používali ke zlepšení imunity rostlinu, která se podobá karbinci. Ten hojně roste na zahradě Ochmonků. Podaří se Alfa zachránit?

Alf - Životní poslání

Alf - Životní poslání (1989) (epizoda)

Alf se velmi nudí. Začne se tedy zajímat o ostatní členy rodiny. Willymu opraví rádio, připravuje s Bryanem zeleninu, cvičí s Lynn a nakonec se zajímá i o Kate. Avšak nic ho nezabaví. Nakonec k Alfovi povolají psychologa Larryho. Ten u večeře Alfovi velmi pomůže, ale bohužel až moc. Alf si přisvojí roli psychologa a samozřejmě to velmi přehání.

Alf - Zralé rozhodnutí

Alf - Zralé rozhodnutí (1990) (epizoda)

Lynn vyhraje v tombole víkendový pobyt na horské chatě. Rozhodne se jet se svým přítelem. To se však nelíbí jejím rodičům, hlavně Kate. Lynn si však nakonec prosadí svou a odjede. Toho využije Alf a přisvojí si Lynnin pokoj. Po návratu Lynn oznámí Kate, že vztah se svým přítelem vidí velmi vážně a brzy se k němu asi odstěhuje. To samozřejmě vede k hádce. Lynn se svěří svému příteli a ten dá za pravdu Kate. Usmíří se Lynn a Kate?

Alf - Pudy vítězí

Alf - Pudy vítězí (1990) (epizoda)

Alf rodině oznámí, že není spokojen se svou vahou. Upozorní je, že pokud se nadále bude přejídat, jednoho dne exploduje. Takto to chodívalo i na jeho planetě. Potřebuje tedy držet dietu, ale saláty A|lfovi nechutnají. A tak v noci vyjídá ledničku. Jednou ho přistihnou Willy a Kate. Alf si vymyslí další poznámku, že nemůže hubnout nárazově, protože by se změnil v pravěkého lovce, ale musí hubnout pomalu, po dobu 13 let. Následující ráno se z Alfa opravdu stane lovec z pravěku a problémy na sebe nenechají dlouho čekat. Alf si vezme auto a zmizí...

Alf - Ekolog amatér

Alf - Ekolog amatér (1990) (epizoda)

Alf a Bryan si čtou články o tom, jak je země zdevastovaná. Alf zjistí, že velký podíl na tom má firma Sendrax a její produkce freonů. Rozhodne se tedy začít bojovat. Volá do rádií, píše spoustu dopisů, až mu jednou společnost zavolá a Willy musí vyrazit do sídla společnosti. Tam získá od zaměstnance Sendraxu spoustu dárkových předmětů a taky nabídku práce. Jak se Willy rozhodne?

Alf - Zlatá horečka

Alf - Zlatá horečka (1990) (epizoda)

Tannerovi zdědí po smrti tety spoustu starého náčiní ke hledání zlata a pokladů od jejich pradědy. V kufru je také mapa, pro kterou se Alf hned nadchne a vyrazí společně s Willym do pouště. Samozřejmě následuje jedna katastrofa za druhou. Alf nejdříve vypije všechnu vodu a poté také způsobí požár jejich stanu...

Alf - Alfův idol

Alf - Alfův idol (1990) (epizoda)

Willy a Kate jdou na večeři do luxusní restaurace ku příležitosti svatého Valentýna. Alf zůstává sám. V novinách se dočte, že v nájemním domě kousek od Tannerů žije bývalá filmová hvězda. Alf se za ní vydá. Potká se i s ostatními nájemníky, ale bývalá filmová hvězda Louisa jej vyhodí. S ostatními nájemníky se zklamaný Alf vydá na střechu a užívají si. Nakonec dorazí i Louisa a i Alf tak je v den svatého Valentýna šťastný.

Alf - Budoucnost s otazníkem

Alf - Budoucnost s otazníkem (1990) (epizoda)

Alf objeví staré fotky Willyho a Kate a uvědomí si, že stárnou. Tím pádem mu začne vrtat v hlavě, kdo se o něj postará, až tady Willy a Kate nebudou. Představuje si tedy, jaký by byl život s Lynn, Bryanem, Ericem a přestárlými Willym s Kate. Co pro něj bude nejlepší?

Alf - Duchovní pastýř

Alf - Duchovní pastýř (1990) (epizoda)

Willy přemýšlí, co koupit Kate k výročí svatby. V tom přichází Alf se zjištěním, že prošvihl jakýsi obřad, který obvykle probíhá na jeho bývalé planetě. Musí se stát knězem a taky se jím stane. Jenže nemůže nijak vykonávat tuto funkci, a tak se musí kát. Pokusí se tedy přemluvit Willyho s Kate, aby je mohl oddat. Jinak je čeká 400 let jódlování.

Alf - Umělecká kariéra

Alf - Umělecká kariéra (1990) (epizoda)

Lynn chodí do kurzu malování. Alf si vzpomene, že i on byl kdysi na své planetě malířem, a rozhodne se koníček obnovit. Začne vytvářet velmi bizarní obrazy, které se často skládají i z jídla. Alf podstrčí jeden obraz Lynn a její instruktor malování obraz vychválí. Tím pádem se Alf nadchne ještě více. Avšak časem zjistí, jak to ve skutečnosti je.

Alf - Láska u ledu

Alf - Láska u ledu (1990) (epizoda)

Willyho bratr Neil jednoho dne přijde k Tannerům se zprávou, že ho jeho bývalá žena Margret kontaktovala a chce se s ním sejít. Neil si ji pozve k Willymu, aby s ní jednou provždy skončil. Ona se však velmi změnila, a tak se do ní opět zamiluje a jede se s ní opět oženit do Las Vegas. Po cestě však zjistí, že má v autě i Alfa. Nakonec bude za jeho přítomnost velmi rád, protože si díky němu něco důležitého uvědomí...

Alf - Legrace je vážná věc

Alf - Legrace je vážná věc (1990) (epizoda)

Alf si o sobě myslí, že je velmi vtipný. Jednou se z něj stane velký komik a situace v domě Tannerů se obrací. Alf je nyní velkým pánem domu. Ale sláva je pomíjivá, a tak se časem Alf ocitne na dně. Stane se uklízečem v baru na okraji města. Jedná se však o realitu?

Alf - Večírek

Alf - Večírek (1989) (epizoda)

U Tannerů se koná večírek, který Willy a Kate pořádají pro své přátele. Alf samozřejmě musí být schovaný, což se mu nelíbí. Venku se totiž peče selátko. Během večírku začíná pršet, a tak se účastníci večírku musí přesunout do domu. Toho chce využít Alf, aby si také mohl dát kousek selátka. Alf nejdříve vypadne z okna a pak se nedokáže ovládnout a objevuje se čím dál blíže hostům večírku.

Alf - Alf zlobí

Alf - Alf zlobí (1989) (epizoda)

Alf stále do domu zve podomní prodavače, kteří prodávají samé zbytečnosti. Alf se s Willym pohádá a odejde. Nastěhuje s k Neilovi, který nejdříve Alfa vítá. Časem si ale uvědomí, že bydlení s Alfem je za trest a sám se odstěhuje k Tannerům. Neil musí učinit rozhodující krok a říct Alfovi, aby se odstěhoval zpět k Tannerům.

Alf - Hádka

Alf - Hádka (1989) (epizoda)

Chystá se večírek pro Alfa, který už u Tannerů žije 3 roky. V tom však volá babička Dorothy, že se pohádala s manželem a letí k Tannerům. Kate tedy jede pro babičku a Alf je naštvaný, že zkazí jeho večírek. U Tannerů mezitím hrají hry a v tom přichází Dorothin manžel a poprvé se setká s Alfem. Později večer dorazí i Kate s Dorothy. Podaří se manželství zachránit?

Alf - Žít a nechat zemřít

Alf - Žít a nechat zemřít (1989) (epizoda)

Kocour Lucky zemřel. Pro všechny členy rodiny je to velmi smutná zpráva, až na Alfa. Ten by si na kocourovi velmi rád pochutnal. Při Luckyho pohřbu se snaží vložit do jeho rakve zvoneček a v noci jej pak hledá detektorem kovu. Willy však něco podobného očekával a zvoneček do rakve nevložil. Další den po snídani zůstává Alf sám doma a volá na inzerát v novinách. Samozřejmě se jedná o inzerát člověka, který hodlá darovat koťata. Tannerovi se vrací zrovna ve chvíli, kdy se Alf snaží jedno z koťat sníst. Ale opravdu je Alf takový kočkojed?

Alf - Blízké setkání prvního druhu

Alf - Blízké setkání prvního druhu (1989) (epizoda)

Willyho bratr Neal se odstěhoval do vlastního bytu. Ovšem ne tak daleko, bydlí na konci ulice, a tak velmi často Willyho a jeho rodinu navštěvuje. To se samozřejmě nelíbí Alfovi. Ten se musí věčně omezovat a skrývat. Je rozhodnutý od Tannerů odejít. Willy však hodlá Alfa a Neala seznámit a ukončit tak Alfovo skrývání před Nealem.

Alf - Bratrská láska

Alf - Bratrská láska (1989) (epizoda)

Willyho bratr Neil se rozejde se svojí ženou a Willy se stane jeho psychickou oporou. Neil si koupí obytný vůz a přijede k Tannerům. Alf tedy musí být schovaný a to se mu nelíbí. Vymýšlí všelijaké plány, aby se Neila zbavil.

Alf - Alfova závislost

Alf - Alfova závislost (1989) (epizoda)

Alf se stane závislým na vatě. Jí ji velmi rád a jeho chování se mění, směje se při vypnuté televizi, v noci zpívá a na vatě je čím dál tím závislejší. Willy mu chce pomoct, a tak se přihlásí do skupiny, která se chce zbavit své závislosti a vymyslí si, že chce přestat kouřit.

Reklama