Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) odpad!

11% ? Jděte do háje lidi.. kdyby to šlo tak hodnotím do mínusových hodnot

plakát

Hra (1997) 

Režisér měl docela fajn nápad, to se musí nechat. Ale přiznejme si fakt že 80% lidí by po něčem takovém co prožil hlavní hrdina přišlo o rozum.

plakát

Týpci a zbraně (2016) 

Po dlouhé době někdo vytvořil film na úrovni. Všechna čest režisérovi i hercům za decentně odvedenou práci. Je to příběh založený na faktech a děj je z části předvídatelný, ale to vůbec nevadí protože si na to člověk rád počká. Nemůžu říct že by mě to vystřelilo z bot a není to nic převratného, jde spíše o to že je poslední dobou takových filmů strašně málo a režiséři se snaží filmy šperkovat záběry, efekty apod. , zatímco na příběh se vykašlou. Nakonec bych snad jen dodal, že někteří jsou co se týče peněz strašné svině a člověk si musí na takové svině dát pozor.

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Upřímně řečeno by mě zajímalo pro jakou věkovou skupinu byl tento film vytvořen protože dospělý člověk se na pohádku nejspíš dívat nechce a pro děti tento film taky není vhodný protože mnoho dětí mávají slabší povahu a určité záběry by je mohly poznamenat. Příběh vycucany z prstu výmysl na výmyslu a dej se táhne jako slimák na poušti 1 hvězdu dostava za pěkný začátek a kameru jinak to stalo za nic

plakát

Je s námi konec? (2016) 

Myšlenka celého projektu o snaze začít řešit celosvětový problém je sice "humánní" a přirozená.. Ale celý problém vzniká kvůli něčemu o čem lidé vždy smýšleli pozitivně.. A to je lidský rozvoj.. Za všechno co dosud negativně přispělo zdraví naší planety může člověk a jeho moderní vymoženosti a přístup.. Lidé s finančně dobře prosperujících zemí jsou lidé kteří žijí pohodlným životem a nikdy nebudou schopni změnit způsob svého života.. Zatímco lidé z chudých zemí jsou lidé kteří žijí těžký život a navíc jsou oběťmi těch co mají pohodlný život.. Je mi líto že jsem součástí toho všeho.. Lidé jsou pokrytečtí a jsou závislí na penězích.. To co se ve světě děje je zločin a každý člověk který je toho zločinu součástí by se měl stydět.. Připomíná mi to Čapkovo R.U.R. kde lidé doplatili na svou techniku trošku odlišným způsobem.. Každopádně se domnívám že se tato situace nezmění na to už je příliš pozdě protože lidé se nechtějí změnit.. Lidé nakonec doplatí na své negativní vlastnosti.. Jinak dokument podle mě obsahuje kvalitně pořízené záběry dozvěděl jsem se pár nových informací a dokument jako takový mi přijde plnohodnotný a splňuje všechny aspekty které by měl splňovat..

plakát

Matky na tahu (2016) 

Film mě moc nebavil.. chvílemi jsem to chtěl vypnout.. asi to je spíš komedie pro ženy.. ale líbil se mi závěr, kde se ukázalo že někdy si lidi dělají naschvály, ale přitom stačí si říct pár upřímných slov a věci se můžou úplně změnit.. nejlepší hláška filmu podle mě byla ( Snoop smoked since he was 5 ).. jinak to byla prostě sprostá americká milf komedie plná nadržených maminek, takže docela zvrhlost

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Někteří si stěžují na začáteční seznamování se s postavami filmu a tvrdí že by to ve filmu vůbec nemuselo být. Ti, kteří tohle tvrdí, si asi neuvědomují, že to navazuje na další dějovou linii a díky tomu že byli s postavami seznámeni mohou pak pochopit ostatní části filmu. Co se týče zápletky tak ta je trochu zvláštní a na první pohled primitivní, ale po sléze jsem si uvědomil, že zas tak špatná není. Je tam pár scén, které jsou trochu zklamáním, ale je tam i spousta těch dobrých. Jared Leto působí asi nejvíc padoušským dojmem a to filmu dodává šmrnc. Margot Robbie má občas fajn hlášky a díky své kráse dostává film zase o něco výš. Z 50% selhala dějová kreativita, ale tu zase překrývají geniální záběry. Upřímně nejsem si jist, jestli jsem někdy viděl něco podobného. Stojí to za to.

plakát

Sexbomba od vedle (2004) 

má to trošku nedomyšlený konec, ale je to nenahraditelný film, který nemá ve svém žánru ( tím myslím konkrétně filmy o středoškolácích ) konkurenci.

plakát

Miluji tě, Beth Cooperová (2009) odpad!

Veliká sračka, jeden z nejhorších filmů co jsem kdy viděl. Úplně ujetý věci se mísí s těmi normálními jakoby nic, nepřišlo mi to srandovní ani romantický. Prostě bullsh*t jak svině. Nikdy nepochopím jak mohl dát tohle člověk, kterému už tehdy bylo přez 50 let.

plakát

Alpha Dog (2006) 

Člověk si u toho vzpomene nebo představí jaké to je udělat velmi velkou chybu, která nejde vrátit zpět. Největší herecký výkon tady předvedl Ben Foster, který byl úžasný a věřil jsem mu vše. Možná by film byl zajímavější, kdyby si Timberlake a Hirsch vyměnili role, přece jen si myslím že si Timberlake zahrál ve filmu víc a Hirsch by s tím dokázal naložit víc, ale i Timberlake byl docela slušný ve své roli. 70%