Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (680)

plakát

Hon na kočku (1979) 

Tento film bych určitě nezařadil mezi drama, ale jedná se o příjemnou komedii. Mladá dívka láskou nepolíbená prochází mezi různými typy mužů, aby nakonec skončila v posteli s tím prvním, jak ona sama říkala, hodným nekňubou. Vynikající B.Poloczek.

plakát

Dům Na poříčí (1976) 

Podle pravdivé události. A koukám, že už tenkrát peníze měly moc a skuteční viníci nebyli nikdy potrestáni.

plakát

Muži v naději (2011) 

Příjemná komedie, na kterou není možné se dívat realitou života, protože v něm to takto prostě nechodí. Ale jinak se mi tyto typy komedii pro zasmání líbí a rád se na ně podívám i vickrát.

plakát

Dnes naposled (1958) 

Zajimavá sonda do života několika mužů, jejichž největší láskou je alkohol. Přestože v životě ztrácí skoro vše, nemíní se alkoholu vzdát. Škoda, že režisér Martin Frič neviděl skoro o dvacet let později fenomenálního Vladimíra Menšíka ve filmu Ikarův pád a jeho volné pokračování Tažní ptáci. Ale možná že i v tomto filmu pan Menšík čerpal inspiraci, když si zahrál malou roli hospodského.

plakát

Dobrodružství na Zlaté zátoce (1955) 

Velice milý hraný příběh z dílny Břetislava Pojara o jednom velkém snu. Malý chlapec, který miluje přírodu a kvůli tomu se stává středem posměchu od svých vrstevníků, touží chytit velkou štiku, která řádí v místě, kde se nachází jeho oblíbený kamarád Pepíček, což je malý kapřík. Po jednom štičím výpadu se zdá, že Pepíčka dostala. Malý Jirka stále více dychtí po opravdovém prutu, kterého se nakonec dočká. Po několika nezdařených pokusech chytit štiku se mu to nakonec s pomocí kamarádů podaří a zjišťuje, že i Pepíček to přežil. Velice působivý a krásný film.

plakát

Dalibor (1956) 

Nejsem znalec opery, ale tuhle jsem se zájmem sledoval od začátku až do konce a byl jsem velice mile překvapen. Krásná Jana Rybářová

plakát

Černá sobota (1960) 

Kvalitní detektivní film, kde jde o to, kdo bude rychlejší. Jestli Ochránci zákona nebo metla lidstva zvaná metylalkohol.

plakát

Co řekne žena... (1958) 

Musím upřímně říct, že mě tato koprodukční komedie velice mile překvapila. Dlouho jsem se tak hezky nezasmál a sledovat úsměvné chování rodiny, která je ve stálém podezření z nevěry manželky, je opravdu velice zábavné.

plakát

Akce B (1951) 

Dobrodružné drama plné střílení a statečných hrdinů. A pak že ženy nemají smysl pro humor. Krásně si ze sebe paní Chramostová a paní Hegerlíková vystřelily.