Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Za hudbu 5 hvězd. Ale jinak zbytek filmu? Nevim, ale enom sem čekal kdy na mňa vyskočí nějaká bambitka nebo chlupatý zadek. A o stodole sa ani nebavím, to sem sa pomály zvedal. Protože kvůli mydléní dvů ogarů ve stodole, sem na ten film fakt nešel. Ale je zas fakt, že to rezervoval a platil Martin Kmíňák, což je hvězda navíc.. a když k tom přičtu párek a Radka na AftetGasol tak jasné 3 hvězdy. A neptaj sa!

plakát

Otec Braun - Kostra v dunách (2003) (epizoda) odpad!

To snad ten režisér nemyslí vážně? Natočí film a ani neví jak sa správně menuje. Opravdový a spravný název je: Otec Fura - Kostra v Kryu!!!!

plakát

Columbo (1971) (seriál) 

Jasných 5 hvězd za použití KÁPI od Laďy Jánského ;)

plakát

Buchty a klobásy (2016) odpad!

Jelikož nejsů KLOBÁSY od Sanytráka, tak jasný ODPAD!!!

plakát

Divoká dvojka (2015) 

Odpad jak Cip. Pouze týpek s useklým prstem super, takže aspoň jedna hvězička.

plakát

Elektra (2005) 

Musím říct, že jsem se u tohoto filmu kamarádama hodně bavil. ALE: Obsluha?? Tři ze čtyř barmanů paráda, ale jedna paní asi neví co je to slušné chování. Takže jedna hvězda dolů. Jinak ale jinak, pán ze záchodu spolu se svým Snakem v misce to je tak za 10 HVĚZD!!

plakát

Marťan (2015) 

Zrovna sem došel z kina. Byli sme spolu s kámošem (takovým salátem) ve Velkém Kině ve Zlíně. No byli tam asi 4 lidi aj s nama, takže super výhled. Jinak k filmu: Jakože zajímavý, ale pořád sem čekal na toho Marťana kdy dojde a nakonec tam byl enom Okamura v saku, takže 4 hvězdy.

plakát

Esmeralda (1997) (seriál) 

Parádní věc, od které se neodlepíte ani na chvíli. Scénář řadím mezi nejlíp napsané seriálové příběhy. Kam se hrabe Hra o Trůny se svými Oscary!!

plakát

Kopyto (1981) 

Super film. Hlavní roli skvěle zahrál Toňa Klabalůj!!

Ovládací panel
8. nej uživatel Antigua a Barbuda
1 bod

Fanklub

(1)