Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Válečný

Recenze (95)

plakát

Bratrstvo nesmrtelných (2021) 

Už na planetě existují organizace, které dokáží navrátil paměť na minulé životy, ale v tomto scénáři to je moc přehnané. Myšlenka dobrá, ale moc apokalypticky podaná. Mno, na nedělní nicnedělání ok.

plakát

Tajná invaze (2023) (seriál) 

Dějová linka dost odvážná na dnešní dobu, každopádně hodně příhodná v současném světě "informací" a "desinformací"!

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Vzpomínáte na hlášku z filmu V jako Vendetta "Umělci lží odhalují pravdu, ale politici lží pravdu zastírají." ? Mno, tak tento film je přesně o tomto - Jebeme na vás, ale seč se snažíme vám nakecat, že ne.

plakát

The Covenant (2023) 

Kam se Spojené státy fašistické vetřou, tak všechno zkurví a univerzálně vysají a poserou. Každopádně člověk se musí od politiky oprostit, aby viděl silný příběh o tom, že v krajní prdeli každý pochopí, že potřebuje pomoc, klidně i od rádoby kolaboranta, kterému potom neskutečně dluží.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Prostě TOM! Nejlepší z nejlepších! Mám rád i jiné herce, ale on je pro mě topka! V kině jsem se zažral do děje tak, že jsem ani nedopil pivko. Vřele doporučuji! :-)

plakát

Smrtelné zlo: Probuzení (2023) 

Podle mě blbost bez jákéhokoli reálného základu. Nicméně ano, nejsem hororový fanda a koukl jen ze zvedavosti. Nicméně Papežův vymítač byl dle mého mnohem lepší.

plakát

Matka (2023) 

Jennifer Lopez se ukázala jako schopná herečka. Příběh sice až realisticky morbidní (na konci není nic napsáno o smyšlenosti), ale o to reálnější z ženského pohledu na psychopatickou podobu současných válečných reálií.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Prostě "TOM" ! ! ! Maximální profík snad ve všem hereckém a tedy tomu nebyla výjimka. Brilantní pokračování jedničky a i když jsou ve filmu z pohledu leteckého nadšence blbosti jako některé věci v jedničce, tak 95% populace to může být jedno, protože tomu stejně nerozumí...větší hovna jsou v rychle a zběsile a taky je to jízda. Ti jež chtějí dobrou akci, tak určitě se budou bavit.

plakát

Božský Bruce (2003) 

"Je opravdu možné, aby nás někdo miloval?" Tak toto je opravdu zajímavá otázka... a ta mi vyzněla poté, co jsem film viděl znovu po x letech 26.11.2022. No... je to možné, ale nejdříve musíme milovat a respektovat sami sebe. Jo... a největší služba je sloužit... ale ne psychopatům, ale lidu dobré vůle.

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Nechť nám tento film připomíná, proč už se nemůžou války chtivý chudáci dočkat další!