Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (127)

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Nic ve zlým, ale bylo pro mě utrpením tenhle film dokoukat. Nehorázná nuda.

plakát

Cesta draka (1972) 

Dlouho jsem tu měl daný 4*, avšak po nynějším zhlédnutí musim říct, že to byla chyba. Minimalne pro mě. Je to prvni kung-fu film co jsem videl a od te doby se na nej kdykoliv rad podivam. A teď, když jsem ho znovu viděl, jsem si uvědomil jedinou věc. Je to obrovská škoda, že legenda jménem Bruce Lee zemřela v tak mladém věku a nemohla nás tak obohatit x dalšími filmy, kde by nam jen a pouze ukazoval, že Bruce Lee je absolutní kung-fu master. A ja ho miluju. Jak Bruce tak Cestu draka. ps: Jedná se o jediný film, ve kterém umře druhá legenda Chuck Norris

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) odpad!

Ten film je tak strašně prázdný a o hovně, že už si z něj vlastně ani nic nepamatuju. Zbytečnost s nevyužitým potenciálem.

plakát

Bigbug (2022) 

Nebudu lhát, byl večer, byla neděle a zkouřil jsem se až do Amsterdamu. Aaaa koukat potom na Bigbug mi zajistilo jeden z největších výtlemů co jsem kdy zažil.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Pro mě jednoznačně nejlepší film od Tarantina.... ''Auf Wiedersehen tvejm náckovskejm koulím.'' Hodnocení: 94%.

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Jednoznačně nejlepší seriál za rok 2017. NETFLIX opět ukázal, že jejich seriály jsou neskutečně výborné. Skvělí mladí herci, výborný scénář a kamera taktéž úžasná. Seriál se mi dostal okamžitě pod kůži a už teď se těším na další sérii. 100%.

plakát

Ip Man (2008) 

Na souboje v tomto filmu budu ještě dlouho vzpomínat.