Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (179)

plakát

Jitřní záře (2022) (seriál) 

Hodní bio lidé versus zlí úředníci a sousedi. Casting sympaťáků do biorolí a nesympaťáků do rolí jejich antagonistů je prvoplánový. Seriál navíc trpí nevyrovnaným zvukem, takže chvíli neslyšitelné dialogy střídá hlasitá teskná hudba. Pozitivně hodnotím představitelky sedmileté a patnáctileté Záře.

plakát

Jak jsem se zamilovala do gangstera (2022) 

První dvě třetiny měly spád, bohužel poslední třetina zvolnila tempo a táhla se tak, že jsem se už modlil, ať to umění skončí.

plakát

Meky (2020) 

Skvělá sonda do života i zpráva o hudbě let dávno minulých. Mimo jiné pochopíte, proč jsou Slováci v hudbě tak moc napřed...

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Jako fanoušek jsem byl přesvědčen, že mě to bude bavit, ale že to bude až takhle zábavný? Těším se na čtyřku! Spoiler! Starej dobrej kapitán mi bude chybět...

plakát

Aladin (2019) 

Will Smith je super džin!

plakát

Tátova volha (2018) 

Paradoxně mě road movie bavil nejvíc před vyjetím. Někdo píše, že začátek byl nudný, ale to seznamování s hlavními figurami mi přišlo zajímavé. Je to taková příjemná jednohubka na večer, jen nad ní nesmíte moc přemýšlet. Martin Myšička a pouťoví milovníci jsou pro mě nejlepší postavy, Vilma Cibulková neměla moc prostoru, ostatní dámy - hlavní představitelky nevyjímaje - podaly své standardní výkony, stejně jako Bolek Polívka.

plakát

Yesterday (2019) 

Čisté potěšení na jednu noc. S případným opakováním. "Hey Dude? Co to má být?" "Já vím, to ten zatracený Ed Sheeran!" :