Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

New Kids Turbo (2010) 

Pro kompletní zážitek doporučuji sledovat se slovenským dabingem.

plakát

Tři tygři (2019) (seriál) odpad!

V životě jsem neviděl nevtipnější sračku. Tuhle skupinku lidí v čele s nesnesitelným Kozubem fakt z hloubi celého srdce nenávidím a nechápu, jak něco takového může být v červených číslech. Totální dno humoru.

plakát

Mezi COOLky (2022) (pořad) odpad!

Tento pořad mi hooodně připomíná film Zelená vlna. Tvůrci obou těchto děl museli trpět stejnou mozkovou poruchou, jinak si to nedovedu vysvětlit.

plakát

Metrix - Legenda Hroznové Lhoty (2012) (amatérský film) 

Natočit o sobě autobiografický dokument chce odvahu. Aby to nepůsobilo pouze jako těžce egoistický trip, musí člověk mít opravdu co nabídnout, a to ideálně hned v několika různých odvětvích. To v Metrixově případě ale naštěstí není problém! Jedná se o neskutečně multitalentovaného mladého umělce, který se věnuje spoustě různých aktivit, mezi které patří například hip-hop, freestyle, beatbox, parkour, breakdance, electric boogie, jízda na kole... samozřejmě nesmíme zapomenout na režírování a edit videí. Některé z těchto aktivit nám dokonce v tomto dokumentu předvede a nutno podotknout, že Metrix naprosto exceluje v každé jedné z nich! Nenapadá mě jiný člověk (ani u nás, ani v zahraničí), který je natolik talentovaný a významný pro kulturu, aby si mohl dovolit podobný projekt vytvořit a dovést ho k tak skvělému výsledku.

plakát

Ulice (2005) (seriál) odpad!

Prvních 1800 dílů bylo výborných, pak to spadlo do průměru. Kvalita nadále klesala a od událostí v epizodě č. 3126 to nestojí za nic a přestal jsem to sledovat :(