Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (404)

plakát

Osada - Epizoda 6 (2023) (epizoda) odpad!

Kolečko si asi při psaní scénáře pouštěl Bláznovu ukolébavku a pak to nějak skončilo v seriálu.

plakát

Osada - Epizoda 5 (2023) (epizoda) odpad!

Po první epizodě to tedy byl brutální sešup. Opravdu nechápu, proč museli s Osadou udělat toto. Naprostá přehlídka trapnosti.

plakát

Osada - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Bylo to neskutečně trapný, ale z nějakého nepochopitelného důvodu se těším na druhou epizodu. Jako oddechovka to jaksi funguje.

plakát

Tears in Heaven (2021) (seriál) 

Dopachtila jsem se do 23 epizody, a pak to vzdala. Koukat se na hlavní hrdinku, jak stále uctívá svého zesnulého ex-přítele jako nějakého boha a vytrvale ignoruje sexy Shawna Dou, který neví, jak jí vyjevit svoje city (ještě jasněji) je pain. P. S. Taky by se  spousta problémů, se kterými hlavní hrdinka "Don Quijotsky" bojuje, dalo vyřešit dost jednoduše, kdyby zapojila hlavu a trochu se zamyslela. Ale to by to nebylo čínské dráma, že ano.

plakát

Dokument o Tyleru Durdenovi (2021) 

O existenci Tylera Durdena jsem se dozvěděla až skrz nedávný incident, kdy Tyler napadl náhodné kolemjdoucí ženy. Začala jsem se tedy zajímat, o koho se jedná. Škoda, že takový talent semlela tíživé životní situace. Snad se v budoucnu dočká plnohodnotného dokumentu s výpověďmi svých blízkých.

plakát

Couple of Mirrors (2021) (seriál) 

Seriál je na poměry čínských seriálů poměrně inovativní. Kostýmy z období Čankajškovy republiky a zasazení v Šanghaji detektivce dost pomohlo. Jinak na první pohled poznáte záporáky a hlavní postava je poměrně dost otravná. Konec byl otevřený, takže asi plánovali další sérii ze které očividně sešlo.

plakát

You Are My Glory (2021) (seriál) 

Vydržela jsem na to koukat jen kvůli Yang Yangovi. Jeho drahá polovička Jing Jing je neskutenčně otravná a chvílemi mě i děsila svou posedlostí štíhlou postavou a doslova počítáním každé kalorie v jídle. První epizody mě velmi bavily, ale potom to celé začalo být velmi utahané a dost jsem přeskakovala (v podstatě všechny záběry, kde řešili Yu Tuovu práci). Klidně Mohli celé draha osekat na 25 epizod a nic by se nestalo.

plakát

Jia ru wo shi zhen de (1981) 

Neměla jsem od filmu žádná velká očekávání, přesto mě dobré výkony herců vtáhly do děje a ústřední dvojici jsem opravdu fandila, aby to s nimi dobře dopadlo.

plakát

INSTINKTY Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

Pořad pro zoufalé dělaný zoufalými lidmi. Jarda je zkušený "mediální magnát" a ví, že něčím musí ten vysílací čas zaplácnout, ale moderátoři jsou kurva drahý, tak proč si nemoderovat pořady sám? Otázku hostů vyřešil snadno, přes sve bulvární kanály nalapal téměř irelevantní celebrity, které berou jakoukoliv příležitost se propagovat v televizi jako dar z nebes. A tak v "talk show" rozpačitě sedí pohromadě podivná směska lidí a čeká, kdy jim Jarda nahodí nějakou tu repliku, aby na ni mohli navázat a udělat si trochu té reklamky, že jo. Vždyť ta kniha/album/atd. se samo neprodá. A v mezičase zírají někam do prázdna nebo se nuceně smějí "vtipům. Soukup tímto pořadem určitě nenašel díru na trhu, ale dno mediální tvorby možná ano.

plakát

Barbie (2023) 

Jedna hvězdička za úžasné kulisy a za Margot Robbie. A to je asi tak všechno, co bych z filmu vyzdvihla.