Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Obsahy (15)

Couple of Mirrors

Couple of Mirrors (2021) (seriál)

Na první pohled má Xu Youyi v životě vše, co by si mohla přát. Bohatého a milujícího manžela, dobrou přítelkyni a úspěšnou kariéru spisovatelky. Na povrch však začínají vyplouvat temná tajemství a Youyi zjišťuje, že nemůže věřit vůbec nikomu, ani svým nejbližším. Navíc kolem Youyi začnou záhadně umírat lidé.

Jia ru wo shi zhen de

Jia ru wo shi zhen de (1981)

Film se odehrává v Číně za dob kulturní revoluce. Hlavní postava Li Xiaozhang (Alan Tam) je odsunut na venkov a nemůže se natrvalo vrátit do Šanghaje za svou těhotnou přítelkyní Zhou Minghua. Jedinou možností, jak uniknout tvrdému životu na venkově a uchránit přítelkyni před potupou, je přes kontakty ve Straně získat propustku. Zoufalý Xiaozhang se pouští do nebezpečného podniku, kdy předstírá před šanghajskými představiteli Strany, že je synem prominentního pekingského politika.

A Familiar Stranger

A Familiar Stranger (2022) (seriál)

Dcera vysoce postaveného ministra Shen Qin (Li Man) se má vdát za generála Xiao Hanshenga (Ryan Cheng), jenže se jí sňatek z rozumu nezamlouvá – je zamilovaná do prince Ninga (Zexuan Wang). Aby se vyhnula nechtěné svatbě, Shen Qin obelstí malířku Shi Qi (Ying Ke) a pomocí magického rituálu si s ní prohodí obličej a zmocní se její identity. Shi Qi se tak nechtěně zaplétá do Shen Qiných intrik a uvádí do pohybu řetězec nebezpečných událostí, kdy jí častokrát jde o život.

The Second World

The Second World (2022) (pořad)

Osmi rapperkám z k-popových dívčích skupin se otevřely dveře do „druhého světa“. Původně je to táhlo ke zpěvu, ale vlivem různých okolností debutovaly na pozici rapu. V této survival show získají jedinečnou příležitost prokázat, že umí i zpívat. Která z nich si nakonec svým pěveckým vystoupením podmaní srdce diváků?

Kwindeom

Kwindeom (2019) (pořad)

Pět populárních korejských dívčích skupin a jedna vokalistka (MAMAMOO, G-Idle, Lovelyz, Oh My Girl, AOA, Park Bom) se utkají v soutěži o nejlepší comeback. Vítěz vyhraje vlastní comeback show. V soutěži účastníci předvedou nové písně, covery i předělávky svých starých hitů.

Soolkkundoshiyeojadeul

Soolkkundoshiyeojadeul (2021) (seriál)

Nejlepší kamarádky Ahn Sohee (Sun-bin Lee), Han Jiyeon (Sunhwa) a Kan Jigoo (Eun-ji Jeong) spojuje láska k alkoholu. Pravidelně se scházejí v oblíbené restauraci a nad skleničkou soju sdílejí své radosti i starosti třicetiletých single žen.

Ruoma de shi qi sui

Ruoma de shi qi sui (2002)

Ruo Ma (Li Min), mladá dívka z etnika Hani, žije poklidným životem se svou babičkou u terasovitých rýžových polích. Pravidelně dojíždí do nedaleké vesnice, kde prodává pražené kukuřičné klasy. Jednoho dne se takto seznámí s mladým amatérským fotografem A Mingem, který jí pomůže vydělat si peníze. Ruo Ma je okouzlena jeho znalostmi o městském světě a brzy se do něj zamiluje. Budou okolnosti nakloněny mladé lásce?

Tian cai ji ben fa

Tian cai ji ben fa (2022) (seriál)

Lin Zhaoxi (Zifeng Zhang) utrpí krátce po sobě velké rány: jejímu otci je diagnostikován Alzheimer a její tajná láska Chu Peizhi (Zhang Xincheng) odjíždí studovat do zahraničí. Zlomená Zhaoxi se utápí ve smutku nad svým životem a neví, co dál. Náhodou objeví tajemnou matematickou formuli, díky níž se může dostat do paralelního světa, kde se v těle svého 12letého já snaží změnit svůj osud.

Hai tang jing yu yan zhi tou

Hai tang jing yu yan zhi tou (2019) (seriál)

Seriál se odehrává v éře Čínské republiky. Mladá a krásná Gu Haitang přijíždí do města Kunyang, aby našla svého dlouho ztraceného otce. Seznamuje se s Lang Xue Yuanem, druhým synem v místní bohaté rodině, u které i najde zaměstnání ve výrobě růže na obličej. V továrně upoutá pozornost i prvního syna rodiny Lang, Yue Minga. Kterého z nich si nakonec Haitang vybere?

Fog Hill of Five Elements

Fog Hill of Five Elements (2020) (seriál)

Podle staré legendy bránu do světa démonů střeží pět válečníků. Každý z nich ovládá jeden z pěti prvků (kov, dřevo, voda, oheň, země). Po staletích míru ale do světa lidí vtrhnou démoni a pustoší město a vraždí lidi. Kdo je zachrání?

The Starry Night, the Starry Sea

The Starry Night, the Starry Sea (2017) (seriál)

Shen Luo (Bea Hayden Kuo) je obyčejná dívka, která se z ruchu velkoměsta přestěhuje zpět na svůj rodný ostrov. Kromě starých známých tváří se zde seznamuje s Wu Julanem (Shaofeng Feng), krásným a tajemným mužem. Julan je ve skutečnosti mořský muž obdařený magickými schopnostmi, kterými pomáhá Shen Luo zdolávat překážky.

Story of Yanxi Palace

Story of Yanxi Palace (2018) (seriál)

Za vlády dynastie Qing v roce 1741 vstupuje hlavní postava Wei Yingluo (Jinyan Wu) ke dvoru císaře Qianlonga (Yuan Nie) ke královským vyšívačkám, aby vyšetřila znásilnění své sestry a záhadnou smrt.

Cheng nan jiu shi

Cheng nan jiu shi (1982)

Koncem 20. let 20. století se šestiletá Yingzi stěhuje se svou rodinou na předměstí Pekingu. Volný čas tráví potulováním se ulicemi a setkává se s různými lidskými charaktery a na příbězích ostatních poznává tragičnost osudu chudých, nacházejících se na okraji společnosti.

Beauty Hao Lan

Beauty Hao Lan (2019) (seriál)

Hlavní hrdinka Li Haolan (Jinyan Wu) je zrazena vlastní rodinou a svou první láskou. Poté, co Haolanina macecha zabije Haolaninu matku a zapudí Haolan z domu, hlavní hrdinka přísahá pomstu a spojí se s obchodníkem Lü Buweiem (Yuan Nie), aby zničila svou rodinu a pomstila smrt matky. Díky Lü Buweiovi se Haolan dostana na císařský dvůr, kde se seznámí s princem státu Qin, Ying Yirenem (Zijun Mao). Intriky a boj o moc mohou začít.

Scarlet Heart

Scarlet Heart (2011) (seriál)

Po autonehodě  duše Zhang Xiao (Cecilia Liu) cestuje z přítomnosti do Číny 18. století. Převtělí se do jednoho ze svých předchozích životů, šestnáctileté Maertai Ruoxi, dcery generála v Quing dynastii. Podaří se Zhang Xiao vymanit ze svého minulého života a vrátit do přítomnosti, nebo bude nucená žít v minulosti?

Reklama