Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (97)

plakát

Za horizontem (2018) 

Dávám pořádných 5 hvězd. Ne kvůli tomu, že bych věřil, že je země placatá nebo proto, že bych se o tuhle tématiku nějak zajímal. Nejsem dost šílený na to, abych věřil, že země je placatá, a mám základní znalosti fyziky, takže je nemožné, abych si mohl myslet, že nežijeme na zeměkouli. Dávám tak vysoké hodnocení protože sledovat ty hloupé lidi a poslouchat jejich nelogické argumenty a všechny ty naprosto absurdní věci, kterým věří, je zkrátka extrémně zábavné, ba až k popukání. Ke maximální spokojenosti mi chybí jen to, aby Netflix tenhle "dokument" zařadil do kategorie Komedie.

plakát

Adam Sandler: 100% Fresh (2018) (pořad) 

Adam Sandler AKA Sandman se vrací ke svým kořenům, což opravdu rád vidím, protože už jsem, vzhledem k jeho filmům v posledních letech, pomalu zapomínal, že ten člověk umí občas být i vtipný. (80%)

plakát

Bill Burr: You People Are All the Same (2012) (TV film) 

Jeden z nejvtipnějších stand-up speciálů, co jsem kdy viděl. Už během prvních deseti minut jsem se nasmál víc, co jsem se nasmál dohromady za poslední rok. Bill Burr je zatraceně vtipný a geniální komik a strašně mě mrzí, že jsem ho "objevil" až teď. (95%)

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Deadpool přitvrdil. A to nejen v humoru, ale i ve všem ostatním. Víc akce, zajímavější zápletka, skvělé herecké obsazení, pár nových zajímavých charakterů a téměř nepřetržitá palba vtipů a humorných scén, ze kterých je vážně vtipné mnohem větší procento, než jsem čekal. Upřímně jsem se smál průměrně každých pět minut. A to celé je doprovázeno našlapaným soundtrackem. Upřímně můžu bez výčitek prohlásit, že to bylo značně lepší, než první díl. (90%)

plakát

Odbor městské zeleně (2009) (seriál) 

Tak jsem se konečně dostal ke zhlédnutí tohoto velmi populárního seriálu, který v podstatě odstartoval kariéru dnes již hvězdného Chrise Pratta. A musím říct, že první série byla dost slabá a vážně jsem musel přemýšlet, jestli se mi vůbec chce pouštět do druhé, ale nakonec jsem se rozhodl pokračovat a musím říct, že jsem rád, že jsem se tak rozhodl. Parks and Recreation je s každou další epizodou stále lepší a lepší, takže pokud vás to ze začátku nebude bavit, tak nezoufejte a věřte mi, když říkám, že to stojí za to dívat se dál. (90%)

plakát

Tiché místo (2018) 

Překvapivě dost dobrý horor režírovaný Johnem Krasinskim, který si zároveň i střihl jednu z hlavních rolí. Námět filmu je v podstatě jedinečný, což je v dnešní době u hororů v podstatě nepředstavitelné. Avšak, bohužel, i tak se tvůrci provinili využitím pár otřesných hororových klišé, jako je například "falešné vystrašení", kdy očekáváte ducha/příšeru/démona, ale je to ve skutečnosti jen nějaké nevinné zvíře, ale je to i tak doprovázeno nějakým hlasitým zvukem, jehož účelem je vaše naplnění spodního prádla exkrementy. A dále by se na filmu našlo i pár nesrovnalostí a nedomyšlených záležitostí, ale nehodlám sem psát jakékoliv spoilery. Každopádně, celkově mě film bavil a užíval jsem si každou napínavou scénu. Kdyby byly některé aspekty trochu dopilovány, tak bych možná i zvažoval prásknout sem krásných 5 hvězd. (75%)

plakát

Black Panther (2018) 

Silně průměrný Marvelovský film s dost předvídatelným dějem a v mnoha případech velmi slabým, ba až trapným humorem. Ale aspoň soundtrack byl celkem fajn. (60%)