Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (85)

plakát

The Gray Man (2022) 

Praha s mrakodrapama a zaroven Praha=Berlin a Viden? 😁 tolik faku uz bohuzel nestrpim ani v americkym filmu, jinak bych dal asi i ctyri hvezdy.

plakát

Boruto: Naruto Next Generations - Uzumaki Boruto!! (2017) (epizoda) 

Zaujalo mě, jak se vesnice po válce změnila. Dále se mi líbilo, že hned zezačátku přišla mystérie, která asi jentak nebude objasněna, pouze se budeme díl od dílu přibližovat k výsledku a to mě přesně baví. Celkově se mi líbí charaktery nové generace a už se těším na všechna jejich dobrodružství.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Některé scénky zaujaly, jiné byly naprostý odpad. (jako třeba ta poslední s kočkou) Naopak scénka s pokusem o fekál, nebo první menstruace a scénka v obchodě mě hodně pobavily.

plakát

Insomnie (2002) 

Nenapadá mě nic originálního. Zkrátka bych v tomto filmu jen velice těžko našel sebemenší chybičku, tedy jasných 5 hvězd.

plakát

Mortdecai: Grandiózní případ (2015) 

Je nutno překousat první polovinu, poté se příjemně pobavíte. Jinak mě film celkem zaujal vizuálně a s panem Deppem samozřejmě i po herecké stránce.

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Top anime. Nejvíce splňující podmínky thrilleru ze všech anime, co jsem doposud zhlédl. Trošku mindfuck při smrti Ryuuzakiho, osobně jsem cítil hněv a přislo mi, že jeho odstranění přišlo velice nelogicky. Jinak hodnotím velice kladně, má to dobré openingy a OST celkově.

plakát

Mallory (2015) odpad!

Parta bezďáků co přestali mít na drogy a snaží se vrátit k běžnému životu. To logicky s jejich probíhající protidrogovou terapií nelze. A ano o tomhle je celý film. Nelíbila se mi depresivní atmosféra, kamera vypadala jako kdyby to někdo točil na smartphone a prvky jako soundtrack a podobně, to zde vůbec nehledejte.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Všem hráčům tento film vřele doporučuji! Mně osobně velice zaujal, splnil očekávání, kategorie, které se mi líbily nejvíce byly ST a kamera. Děj byl spíše průměrný.