Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Obsahy (5)

Boruto: Naruto Next Generations - Uzumaki Boruto!!

Boruto: Naruto Next Generations - Uzumaki Boruto!! (2017) (epizoda)

Zpočátku se setkáme s Kawakim. Ten v ukázce z budoucnosti bojuje s Borutem a říká, že ho pošle tam, kam poslal Sedmého Hokage. Poté máme flashback, ve kterém se dozvíme o Borutově vstupu do akademie a o navázání Borutových prvních přátelských vztahů. Zejména se seznamuje s Denkim, jehož otec je podnikatel, který se z velké části podílel na industrializaci Konohagakure. Zavedl kolem celé vesnice železnice a podobně.

Boruto: Naruto Next Generations

Boruto: Naruto Next Generations (2017) (seriál)

Boruto je situován do poválečné doby. Hrdinové z Naruto Shippuden založili rodiny a v Borutovi se dozvíme o příbězích této nové generace. Děj začíná, když jsou ve věku pro vstup do Akademie. Hlavním hrdinou je Boruto, který se chce stát silným ninjou a prosadit si svoji cestu, nerad by šel v šlépějích svého otce.

Blink 182: Dammit

Blink 182: Dammit (1997) (hudební videoklip)

Dammit je debutovou skladbou alba Dude Ranch (1997). Jde o píseň zabývající se dospíváním a problémy v oblasti milostného života. Ve videoklipu vidíme Markovu ex-přítelkyni ve stejném kině, kam vyrazilo i trio Blink-182.

Cawdor

Cawdor (2015)

Hlavní hrdinkou je Vivian (Shelby Young), mladá dívka, která je ve špatné psychické situaci, jelikož byla svědkem vraždy svých rodičů. Vivian má zkreslenou realitu, někdy trpí jen halucinacemi, ale jindy má vidiny, které se opravdu dějí nebo se odehrají v budoucnu. Film je o její cestě do Cawdor Barn Theatru, kam jede na školní stáž společně s dalšími studenty. Oblast je velice odlehlá od jakékoli civilizace a divadlo je obklopeno jen lesy. V divadle mají jako hlavní úkol sehrát jednu ze Shakespearových her, tento úkol mělo již několik studentů před nimi, ale většina z nich se zbláznila nebo nepřežila. Proč je tato hra a toto divadlo takzvaně prokleté se dozvíte ve filmu...

Reklama