Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (317)

plakát

Zdivočelá země - Série 1 (1997) (série) 

Jestli je major Zeman propaganda, tak tohle je turbopropaganda. Ten Zeman je nicméně alespoň trochu ukotvený v realitě, a řemeslně kvalitní.  Na tohle se koukat nedá, je to odfláknuté, a krom zjevné nenávisti autora nefunguje vůbec nic.  Upřímně, jediné, na co se může divák těšit, je to, až Dejdara po zásluze zavřou. Ačkoli, dvě pozitiva nacházím. Velmi koukatelná Hrubešová, a jako obvykle skvělý Holub, kterému nedokážu nefandit.

plakát

Nabarvené ptáče (2019) odpad!

Zbytečný, nicneříkající, pustý a hloupý sadismus, a využívání se v hnusu.

plakát

Agáta Jaromíra Soukupa (2022) (pořad) 

Konečně. Celý národ trpěl,  protože již dlouho nebyl nový pořad Jaromíra Soukupa. A kdo jednou okusil skutečnou kvalitu,  nechce již nic jiného.  Bravo.  Jen bych prosil ještě jeden pořad.  Jaromír Soukup Jaromíra Soukupa.  Nejjaromírovatější pořad všech dob, který bude jen o Jaromírovi a o tom jak Jaromír Soukup vnímá Jaromíra Soukupa.  Pak bude dokonalé dosaženo.

plakát

Růže (1979) 

Hnusný film o neuvěřitelně odporné osobě. Ačkoli pokud má být inspirací Janis Joplin, tak to sedí dokonale.  Také neuvěřitelně odporná osoba, nad kterou se komukoli normálnímu musí navalovat. A stejně tak Joplin i filmovou obludu spojuje plitká, trapně hysterická, hloupá a odporná hudba.

plakát

Nemocnice na kraji města (1977) (seriál) 

Nevím kde se vzala pověst o scénátistické genialitě soudruha Dietla. Jediné co mne napadá, je naprostá demence konkurence. Tohle je totiž příklad takové ubohosti a neumětelství, že takový Walker Texas ranger, Dallas, nebo jakákoli normalizační slátanina je proti tomu na Oskara.  Děj zcela mimo realitu, kde jediný scénáristův nápad je, že si postavy po dni dvou nabízí sňatek, nepotřebuje komentář. Ploché a tupé postavy, které lze v stihnou dvěma slovy a dál není co dodat. Koženohub a suchar Sova, alkoholik Sova, vlezdoprdel Štrosmajer, kretén Blažej, rozhoďnožka Čeňková, kurva Ina a debil Roman. Jediná normální postava je vinklářův Cvach, kterého také všichni jako jediného vzdělaného člověka okatě šikanují, až ho vyštvou. Doporučuji skončit Cvachovým úspěchem a zaslouženým trestem pro kreténa a debila,  happyendem s havárkou. Dál už je to zcela nesnesitelné. Nenapadá mne horší normalizační seriál.  To i takový Gottwald je proti tomu veledílo.  Zlatý Major Zeman.

plakát

S tebou mě baví svět (1982) 

V tom filmu je tolik hnusného rádoby vtipného svinství, že to ani jinak precizně vykalkulovaný záměr, "na efekt", aby se to divákovi líbilo, nemůže zachránit. Když se nad tím člověk zamyslí, je to jen zpatlanina klišé, "hlášek" a sviňáren. Navíc, čert ví proč, s tím všechny televize zasírají éter v hodinových intervalech.

plakát

Westworld - Dveře (2018) (série) 

Po zábavné akční první sadě se začalo filosofovat a "přemýšlet" a jako vždy v takovém případě šlo vše pozitivní do kopru a vznikla zpatlanina.

plakát

Temný případ - Série 3 (2019) (série) 

Kopyto Maršála Ali (nebo jak se ta věc jmenuje) dokáže spolehlivě srazit cokoli o 2 hvězdy dolů). Toto není výjimka.

plakát

Smrt čeká všude (2008) 

Když neseženete režiséra a dáte to "režisérce" , mohou být fanynky rozamundy píčerové spokojené. Ovšem svěřit "režisérce" takovou látku je šlápnutí do hodně velkého...  Vedle.

plakát

Marťanské lodě (2021) 

Film, kde se vlastně absolutně nic neděje. Tohle není navoněné nic. To je nijaké nic, o ničem, bez ničeho, bez obsahu, bez děje, bez akce, i bez toho navonění, jen s takovou podivnou bolestí v kloubech  od počátku do konce. Emocí, kterou v sobě divák vykřeše, je pocit trapnosti, a podivné bezvýchodnosti citového narkomana, který ví, že takhle s volume úplně doprava to nikdy nemůže fungovat, ale taky nedokáže ubrat. Neznám v podstatě moc diváků filmů typu troška, ale vím, že tam někde venku jsou. Kdo by se chtěl dobrovolně dívat na tohle... upřímně, nikdo takový mne nenapadá... Ačkoli, tři pozitiva tomu upřít nelze. Za prvé, pocit Brna. Ten se tam tak nějak jasně rýsuje od začátku, a vlastně díky pocitu Brna a hudbě jsem to dokoukal. Za druhé, úplně prázdný sál, snad ještě někdo někde vzadu, to jsem ještě nezažil. Snad i díky tomu jsem zase intenzivně vnímal zatuchlou vůní jednoho školního sklepa. Za třetí, hudba. P. S. Hudba pro fanoušky žánru rozhodně pětihvezdičková