Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (120)

plakát

Domek z karet - Série 4 (2016) (série) 

První zajímavý díl čtvrté série. Frank si představuje, jak se pokouší zabít Claire a ona jeho, což přesně vystihuje jejich současné manželství. Zatím ne doslova, ale myslím, že to k tomu dozraje.

plakát

Domek z karet - 40. kapitola (2016) (epizoda) 

První díl je takový seznamovací, což je sice dobře, ale tempo je někdy až příliš pomalé a po radikální třetí sérii to působí utahaně. Snad se to ještě zlepší. Taky doufám, že ubyde toho sentimentu, což se ale pravděpodobně nestane. Ve hře zase budou city prezidentského páru a dalších postav.

plakát

Domek z karet - 41. kapitola (2016) (epizoda) 

Čtvrtá série má zatím nejslabší rozjezd. Je o sentimentálních vztazích ještě více, než ta třetí a tvůrci, kteří očividně nemají žádné lepší nápady, než diváka otravovat tou plešatou bábou a neustálými mučednickými grimasami Remyho, jehož vkus na ženský vůbec nechápu, mě začínají pěkně štvát. Když se Remy cucá s Jackie tak musím zavřít oči a když nastoupí bába, tak vypínám zvuk. No a nakonec je tu Frank, který si u mě pořád moc nepolepšil a tak se sympatiemi stále více přikláním ke Claire. To to dopadlo, doufám, že se to ještě vzchopí.

plakát

Domek z karet - 42. kapitola (2016) (epizoda) 

Zase to utnuli v nejlepším, ale jsem rád, že jsou alespoň všichni důležití hráči pořád naživu. Bitva byla zajímavá, i když pěstní souboj Rollo vs Ragnar byl trochu ve stylu Rockyho. Mezitím se z Ragnarovy smečky psů stala pěkně nevděčná banda, ale třeba je ještě zkrotí. Nakonec je z toho trochu rozházený závěr první poloviny série, ale i tak působivý.

plakát

Domek z karet - 43. kapitola (2016) (epizoda) 

V poslední době je to s Francisem rozporuplné. Už nevím, jestli ho obdivovat nebo nenávidět. Ale kulku si rozhodně nezasloužil.

plakát

Domek z karet - 44. kapitola (2016) (epizoda) 

I bez Francise, který má na kahánku a nemůže zasahovat do rozdaných karet, je to pořád zábavné a napínavé. Stále jde hodně o sentimentální vztahy, ale v tomto konkrétním díle mi to ani příliš nevadilo. Fajn díl.

plakát

Domek z karet - 45. kapitola (2016) (epizoda) 

Tento díl se nám snaží vcelku kreativní cestou popsat Francisovo trápení, kdy ho v kómatu sužují oběti, které zabil, ale jinak je to dosti ospalá epizoda a já jen doufám, že se to teď s probuzením Franka změní a začne pořádný čurbes.

plakát

Domek z karet - 46. kapitola (2016) (epizoda) 

Tak jsou zase spolu, navíc ve skvělé formě přichystaní převálcovat všechny, kdo se jim postaví do cesty. Konečně super díl.

plakát

Vikingové - Dobrá zrada (2016) (epizoda) 

Dokonalý začátek čtvrté série. Jsem rád, že Ragnara nepustili do Valhally, protože ho chci co nejdéle naživu!