Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Romantický

Recenze (156)

plakát

Hledání ztraceného času (1991) (seriál) 

Legendární dokument. Jako by všechny ty historické záběry byly dělané pro hlasový komentář pana Čáslavského.

plakát

Synové a dcery Jakuba skláře (1985) (seriál) 

Rodinná sága, vykreslená co nejvěrohodněji v letech, kdy se formoval svět nejen lidsky, ale i politicky. Každá doba má své, ale zde můžeme lehce pocítit atmosféru první poloviny minulého století. Hlavním faktorem je ztráta jistoty v zítřek, a že převlékání kabátů není zase tak těžké. (Pokud z toho má člověk vlastní prospěch.)

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Od začátku do konce jsem vydržela v napětí, jak to dopadne. Takže hodnotím pozitivně.

plakát

Vánoční příběh (2022) 

Úplně jsem zapomněla na tento blesk z čistého nebe letošního vánoční programu. Respektive, když už jsem si myslela, že bez streamovací služby se nedá prožít Vánoční pohoda u televize, tento film zachránil českou tvorbu, tedy alespoň podle mne. Celá rodina se dobře bavila.

plakát

Láska, stalking, vražda (2024) 

Od začátku je divákovi zřejmě, jak to asi je. Ale stejně je to místy neskutečné, jak jeden člověk může narušit celý život nejedné rodiny.

plakát

Fúrie Paříže (2024) (seriál) 

Nemůžu si pomoc, ale mně to prostě sedlo. Svět kmotrů je vždy opředen tajemnou mlhou, kterou tentokrát rozplétá nebojácná Lyna. A rozhodně se nebudete nudit, akce je na každém kroku. Seriál řadím mezi ty lepší oddechovky, které Vás nutí sledovat díl za dílem, takže pokud potřebujete tip na binge watching, tohle je trefa.  A vzkaz pro Netflix: prosím, potřebují druhou řadu!

plakát

Alfa samci (2022) (seriál) 

Opravdu správná oddechovka.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Jako byl navždy pan Jaromír Crha Brůna, tak si myslím, že Petru Uhlíkovi zůstane Hojer. Výborné herecké obsazení, a nic, co by rušilo tok seriálu.

plakát

Jak stvořit dívku (2019) 

Velmi osvěžující dílo mezi všemi těmi filmy pro dívky a young adult.