Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Romantický

Recenze (156)

plakát

Hledání ztraceného času (1991) (seriál) 

Legendární dokument. Jako by všechny ty historické záběry byly dělané pro hlasový komentář pana Čáslavského.

plakát

Vánoční příběh (2022) 

Úplně jsem zapomněla na tento blesk z čistého nebe letošního vánoční programu. Respektive, když už jsem si myslela, že bez streamovací služby se nedá prožít Vánoční pohoda u televize, tento film zachránil českou tvorbu, tedy alespoň podle mne. Celá rodina se dobře bavila.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Jako byl navždy pan Jaromír Crha Brůna, tak si myslím, že Petru Uhlíkovi zůstane Hojer. Výborné herecké obsazení, a nic, co by rušilo tok seriálu.

plakát

Jiří Anderle a jeho lidská komedie (2023) (TV film) 

Přiznám se, že jsem moc o panu Anderlovi nevěděla. Umí ale tak poutavě vyprávět, že mi přijde, že ho znám celý život.

plakát

Dobrou zprávu já přináším vám - Václav Neckář (2022) (TV film) 

Když píšu tuto recenzi, ještě mám úsměv na tváři. V očích mi zbývá zbytek utřených slz. Uvnitř cítím klid, v hlavě písně Neckáře. Dokument, který se za ničím nežene a nechává vše plout si svým tempem. A funguje to. Samozřejmě bez křehké a zároveň silné osobnosti pana Neckáře by to nešlo. Nečekaně zhlédnutý dokumentární film se mění v něco éterického. Nemohu jinak, než za plný počet hvězd. Děkuji.

plakát

Rychlokurz romantiky (2023) (seriál) 

Ať si každý říká, co chce. Tenhle seriál, je pro mne největším překvapením letošního roku. Upřímně jsem do něho šla, jako do oddychovky, od které si moc neslibuji. Dokonce jsem během prvního dílu chtěla dát přednost jinému seriálu. Ještě že jsem tak neudělala. Mám ráda krimi zápletky, a tady mě nečekaně také potkala. Bezprostřední bratr hlavní postavy, zase umí s lehkostí vypálit vtipně odpověď na cokoli. Romantika se objevuje ve více liniích, ale pokud chcete román klasiku, doporučuji Rosamunde Pilcher. :)

plakát

Tři malé ženy (2022) (seriál) 

Příběh tří sester, s kterými si život zahrál nehezkou hru. Nebo jen osud? Měla jsem určitou představu, když jsem si četla lehké shrnutí, o čem by mělo dílo přibližně být. Každopádně hned od začátku je patrné, že o klasické sociální drama nepůjde. Každým dílem Vás čeká (možná) překvapení. Každým dílem jsem se těšila na další a nikdy jsem nebyla nespokojená. Nechci moc vytvářet spoilery, opravdu doporučuji zhlédnout seriál.

plakát

Celebrita (2023) (seriál) 

Tak tohle byla jízda, od začátku do konce. Po konci prvního dílu, mi hned bylo jasné, že tenhle seriál dám na binge. Doporučuji, rozhodně se nebudete nudit. Gyu-Young Park je v hlavní roli naprosto skvělá, dokáže táhnout celý seriál s takovou lehkostí a přirozeností. *Spoiler*  Dnešní konzumní společnost, kdy více než osobního kontaktu, máme ten virální díky sociálním sítím. Všechno dění se přesunulo na síť, a pokud chcete pozornost, musíte být buď hvězda nebo hater. A-ri Vám ukáže, jak se k vytoužené virtuální, a tím i osobní, slávě dostat. Jde jen o tom, jestli po celé pravdě ještě budete mít zájem.  Rozhodně hodnotím nejvyšším hodnocením, a rozhodně nebudu proti pokračování.

Ovládací panel
6 bodů