Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Romantický

Recenze (157)

plakát

Euforie (2019) (seriál) 

Myslela jsem si, že tento seriál zapadne mezi ostatní v tomto žánru. Klasický obraz dnešní mládeže. Ale nakonec je tomu jinak. Po každém konci dílu jsem se těšíla na další, a to je jeden z prvních úspěchů, dále opravdu dobrý výkon Zendayi, z které vyrostla hereča, která má na hlavní role. A upřímně.. získala si mě. A jako po každém konci dílu, i po konci této série se těším na tu druhou. Take my hands now.. you are the cause of my euphoria.

plakát

Tři blízcí neznámí (2018) 

O tomto případu jsem předem nevěděla. Musím říci, že jsem tedy nakonec nic takového neočekávala, a byla jsem naprosto unešena vyprávěním. Emoce se mnou cloumaly, protože když se na to zpětně podíváte, vidíte onu nespravedlnost silněji, nespravedlnost, která nemá plné vysvětlení.

plakát

Můj táta napsal Porno (2019) (TV film) 

Dle průměrného hodfnocení jsem moc nečekala, ale nakonec jsem se docela pobavila. PS: dodržte drinking game!

plakát

Parazit (2019) 

Po zhlédnutí Popelky (Cinderella and Four Knights) mám slabost pro So-Dam. Tady opět skvělá.

plakát

Klec (2019) (TV film) 

Strach opět ukázal, že je u nás v tomto žánru nepřekonatelný.

plakát

Černobyl - 1:23:45 (2019) (epizoda) 

Když jsem viděla, že se jedná o seriál či minisérii o Černobylu, měla jsem trochu obavy, protože o této údálosti je už plno filmů, dokumentů a celkově tvorby. I přesto jsem se rozhodla začít sledovat, a po prvním dílu musím přiznat, že toho nelituji. Dílo nabízí blízký pohled do zákulisí události, a díky tomu je Vám celé dění bližší. Rozhodně se těším na pokračování.

plakát

Odhalení - Plan B (2019) (epizoda) 

I přesto, že je tento případ tak známý, a víme jak skončí, tak mě nepřestává překvapovat atmosféra. Čekala jsem psycho mood, ale představa je v každém díle překonána.

plakát

Lynč - Pravda (2018) (epizoda) 

Přijde mi to, nebo si lidé vybírají tento seriál, jen aby na něco dali odpad!? Není to nejlepší dílo, ale odpad také ne.