Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

We Are Your Friends (2015) 

Viděl jsem v kině upoutávku na tento film. A jako fanda podobné muziky jsem čekal co se z toho vyklube. Nebylo to špatný, pár super songů, ale čekal jsem tak trochu větší tempo, které by tomu slušelo, méně té omáčky kolem.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Na české poměry vynikající film ze života který se může klidně odehrávat kdekoliv se podíváš kolem sebe. Od režiséra Prušinovského další skvělá podívaná. Více takových kusů z české kotliny.

plakát

Vítězové a poražení (1999) 

Další luxusní flák ze sportu , hlavně luxusní soundtrack a na něm písnička mého mládí Twilight zone od 2 Unlimited

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Fantastická sonda do hlubin politiky jak to asi pravděpodobně chodí, fantastičtí Kevin a Robin.

plakát

Moneyball (2011) 

miluji sportovní filmy , jeden z top na tohle téma

plakát

Policejní odznak (2002) (seriál) 

Po The Wire další sonda do policejní jednotky, kde většina borců jede tak nějak podle svých nastavených pravidel. Aniž by to divák plánoval, tak začne těmto zkorumpovaným poldům fandit a těšit se na to koho dalšího podělají. Každou sérií se člověk těší co nového přijde. Pro mne seriál do TOP 5. Ten kdo ztrácí čas seriály jako CSI a mu podobnými a neviděl tuto bombu tak toho lituji, naopak vždy závidím těm, kterým tento celý spektákl předám na flešce a oni mají celou tuto lahůdku před sebou :)

plakát

Most (2011) (seriál) 

Další severská krimisérie, která patří mezi mých 5 top seriálů. Miluji na těchto severských a jím podobných thrillerech to pomalé rozplétání a přeskakování z jednoho tutového pachatele na dalšího v následujícím díle. Po podobné chuťovce v podání seriálu "Zločin " se " Most" může naprosto právem srovnávat s tímto veledílem. Opět zde úřaduje dvojice opačného pohlaví, zvláště něžná polovička Saga Norénová není až tak něžná jak by člověk čekal ani nevím jestli je mi sympatická či ne :) úplně stejně jako ve Zločinu. Ale vždycky jsem si k těmto postavám pouto vytvořil. Už nyní se těším na 3.sérii, která právě začíná.

plakát

The Wire - Špína Baltimoru (2002) (seriál) 

Tuto vymazlenou záležitost od HBO jsem už viděl jako jediný seriál dvakrát. Pro mne jeden z pěti nejlepších seriálů všech dob. Tato sonda do všech možných zákoutí Baltimoru, kterému ze strany záporáků šéfuje Avon Barksdale a na kobylku se mu snaží dostat sem tam vylití detektivové Jimmy McNulty a jeho kámoš 'Bunk" . A není to právě jen o nich, jsou zde desítky dějů a postav které se postupně rozplétají a vy nevíte komu máte dříve fandit a komu naopak ne. Není problém u této fresky strávit celý den a noc. Kdo neviděl tak toto je prostě stěžejní seriál seriálů. Jsem si jistý, že ho zhlédnu i napotřetí. No tak jsem ho dal po pár letech potřetí a stále to potvrzuje mou volbu nejlepšího seriálu co jsem kdy viděl a to už jich mám přes dvě sta kousků. Získávám ten pocit, že je to jakoby natočeno live, že to ani ti herci nehrají. Je to prostě pecka, která rozhodně je za víc jak 5 *.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Simon Baker jako druhý Colombo, pro mne luxusní oddychovka